Pret adaugare produse manual pe site

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

As dori sa imi spuneti, in masura in care ati trecut prin etapa asta, ce pret se ofera pentru adaugarea de produse (in mod manual) pe site?
Intentionez sa platesc pentru acest aspect si nu stiu cat anume sa ofer.
Mentionez ca CMS-ul este Prestashop 1.5.

Multumesc!

Deschis 1
Anunturi / Oferte Business Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Liviu H. 9 ani 35 raspuns 10694 vizualizari 0

Răspunsuri ( 35 )

 1. @Mircea Ioan SOIT: Nu, multumesc. Am nevoie de cineva care cunoaste la perfectie limba romana. De ce? Pentru ca nu vreau ca pe site-ul meu sa apara scris incorect.
  P.S. “Iti putem oferii” se scrie de fapt “Iti putem oferi”, adica cu un singur “i”. Si daca spui ca ai tastat in viteza, ca nu ai fost atent, nu te cred. 🙂

  @Andrei @Adrian: Ce platforme ati folosit?

 2. Eu am platit 1 ron pe produs ce presupunea conceperea descrierii (in unele cazuri exista descriere insa trebuia reformulata), keywords si meta description.
  In cadrul acelui ron trebuiau introduse si acele informatii necesare (pret, categorie, greutate etc) care erau stabilite de mine. Partea aceasta era doar “selectie”.
  Din pacate am pierdut datele persoanei de contact iar acum urmeaza sa caut un alt freelancer.

 3. Nu vreau sa supar pe nimeni ci doar imi exprim ideea!
  Tariful pe ora in Romania este cel mai nerentabil pentru client. Ex: service-ul auto … desi sunt trecute tarife pe ora, calculul real este pe interventie si ajungi sa platesti mai mult decat in realitate, deoarece platesti pauzele de cafea, discutiile telefonice etc. Daca acolo poti supraveghea intervenitia, in mediul online nu pot verifica.

 4. O adaugare. Pozele le-am urcat eu, deoarece am vrut sa fac si o verificare a produselor urcate.

 5. Mai esti interesat de o colaborare?

 6. 6-10 euro pare un pret corect. Depinde acum si ce pretentii ai: cu verificare cautari in google keyword planner, cu/fara completare valori meta…
  Mai conteaza si felul in care se livreaza descrierile: mai trebuie corectate, editate (de regula pt meta description).
  In caz ca sunt descrieri standard, care “trebuie puse asa cum sunt primite”, uneori e mai ieftin cu un import.

 7. “Pretentiile” reprezinta aproape tot tacamul, adica:
  – descrierea vine de la producator / importator, deci la capitolul acesta nu este nevoie de interventia persoanei respective (doar copy+paste fi formatare text)
  – adaugare keyword-uri, meta description
  – upload poza / poze si, daca e cazul, redimensionare
  – setare caracteristici / atribute produs (cele care vor fi de fapt filtrele de produse)

 8. Sfat amical, din experienta cu magazinul Edotec:
  De preferat ca setare caracteristici / atribute produs si asocierea produselor (vezi sa aiba fiecare url unic, uneori nu au) sa se faca de catre personalul din firma, care stie efectiv ce inseamna (normal, depinde de complexitate)
  Pentru produse, valorile meta description si keyword pot lipsi in prima faza, maxim poti optimiza pentru anumite produse care sigur-sigur se vor cauta si peste 3-6 luni.
  Rezolvare simpla: ceri de la firma de programare sa-ti dea un format excel in care sa completezi pe local (laptop/desktop) valorile corecte, revizuite cu atentie, fisier ce se va incarca pentru a suprascrie valorile existente.

  Manual e munca de sisif si de regula se face de comun acord: magazinul face o medie, serviciul extern alta medie de introducere/ora. Se face o medie “la medii” / ora, se fixeaza tariful pe ora si se face o prima tura de test. E munca plicticoasa si destul de obositoare, peste 6 ore apar inevitabil erori umane.

  Upload foto: De discutat tot cu programarea daca o foto incarcata in excel + valoarea alt de la foto (nu e obligatoriu sa fie identica cu nume produs) se poate incarca si ea in baza de date. Banuiesc ca da, programatorii buni pot orice.

  Accentul trebuie pus pe categorii/subcategorii si branduri (daca exista mai multi producatori/branduri).
  Teoretic si aici se poate merge pe versiunea cu excel, insa, tinand cont de importanta lor (ideal e sa urmareasca si sugestiile din keyword planner = timpi mai mari) parca e mai bine sa se faca de catre persoane “cu abilitati medii” pe seo.

  Inca un sfat: in categoriile cu cautari mici si foarte mici, e indicat sa se modifice numele produselor, care si asa nu au cautari mari, ex la ei http://www.edotec.ro/dodge : acelasi aparat, via keywords planner, este cunoscut sub mai multe denumiri. Variatia numelor genereaza o pagina mai relevanta. Idem si la categorii: subcategoriile cu putine cautari sau zero afisate in categoria mama au nume sinonime.

  De retinut mereu: tot ce e text introdus de utilizator se poate exporta oricand (de regula de firma de programare, posibil sa fie module presta). Astfel se poate cere export pentru: valorile meta title = toate sau cu lungime intre “a” si “b” caractere (inclusiv zero), lungime text categorii, inclusiv textul afisat, listare produse/categorii/subcategorii care nu au completate valorile meta a,b,c… practic orice raport. E mult mai usor de urmarit asa.

 9. Pot sa-ti spun ca pentru produsele gen Aparate foto sau Laptop-uri, adica cele la care primesti deja specificatiile, pozele si descrierea(numai Ctrl-C Ctrl-V), insa ai de introdus aprox. 50 de atribute, se ofera maxim 1 leu/produs.

 10. Ziua buna. Am un magazin online si vreau sa il populez cu produse ( descriere + meta description + adaugare poze + redimensionare + preturi + cantitati). Astept persoane care au timp si mai ales rabdare pentru un astfel de job.
  @ Dani , Marius cum stati cu timpul liber?

  Cum pot lua legatura cu cine de pe aici?

 11. Daca mai este cineva care urmareste subiectul, se ocupa cu documentare si este interesat de o noua colaborare (mentionez ca pentru un magazin online cu produse pentru casa si gradina), va rog sa imi trimiteti si mie un mail: curca.laura@yahoo.com

 12. Buna ziua. Ma intereseaza sa stiu care este costul unui produs introdus de dumneavoatra pe un site? Suneti din Bucuresti? Va ocupati si de partea de SEO?

 13. O adresa de e-mail se poate, te rog!

 14. Introduc produse in magazine online, cu toate informatiile necesare (descriere, imagini), inclusiv corectare gramaticala a textului.
  Daca sunt persoane interesate de o colaborare imi pot trimite email la adresa: eraluca2000@yahoo.com

  Multumesc,
  Raluca

 15. Buna ziua,
  Doresc o colaborare pentru adaugare de produse in magazin online.
  Ma puteti contacta la dumitrualinagabriela23@gmail.com
  0721897530
  O zi frumoasa!!

 16. Salut,
  Adaug produse in magazine online (prestashop si wordpress). Ma puteti contacta la adresa de e-mail: adi.prestashop@gmail.com. La cerere va pot prezenta si portofoliul meu. Pot emite si factura.

  Zi frumoasa!
  Adrian

 17. Introduc produse in magazine online cu fotografii, descriere etc.Doresc colaborare.
  Daca este cineva interesant imi poate trimite un mail la adresa griga.narcisa@yahoo.com.
  Multumesc

 18. Buna ziua , introduceti si produse pe magento?Va ocupati de SEO?

 19. Introduc produse in magazine online cu fotografii, descriere etc.Doresc colaborare.
  Daca este cineva interesant imi poate trimite un mail cu cerinte.
  Sarcarazvan@yahoo.com

 20. Buna ziua,

  Cautam si noi o persoana pentru editare produse – incarcare de produse noi, editare poze si atribute pentru produse incarcate prin feed, actualizare preturi, corectare greseli, verificare produse mai vechi, etc.
  Cautam un angajat full time pentru aceasta activitate, nu colaborare externa.
  Este necesara cnoasterea limbii engleze, deoarece vor fi necesare traduceri (nu nivel avansat).
  Platforma folosita este Opencart.
  Vom incerca, in functie de persoana, sa-i mai gasim si alte activitati in cadrul firmei pentru a mai sparge monotonia si repetitivitatea atunci cand este nevoie.
  Daca sunteti interesati va rog sa trimiteti un email la contact@ssdgrup.ro.

  Multumesc!

 21. Ar fi bine sa postezi separat, aici, ori pe grupul de FB, cum consideri, ca si comentariu nu stiu cat de succes va fi anuntul.
  Spor!

 22. Multumesc Liviu! Nu am vrut sa mai deschid inca un topic pe tema asta. Daca vom avea nevoie de mai multa expunere cu anuntul il voi muta atunci.

 23. Buna ziua, introduc produse pe site-uri , pret 1 leu/produs

 24. Buna,
  Te rugam sa ne lasi o adresa de email.

 25. Caut pe cineva care sa intoduca produse in magazinul virtual.
  Contact office@arcurimagazin.ro sau tel. 0748520755

 26. Buna ziua,

  Am magazin on-line pe eMag Marketplace si caut colaborator/ colaboratoare pentru a introduce produse pe site.

  merci, Catalin
  catalin.iapa@gmail.com
  0769054995

 27. Salut.

  Adaug produse (manual) in magazine online.
  Experienta pe platforme precum eMAG Marketplace, Opencart, EXTENDED…
  Cei interesati ma pot contacta : micu.gabriel@yahoo.com
  Multumesc!

 28. Buna,ma ocup de adaugarea de produse pe diferite site-uri/platforme.
  Ma puteti contacta pe adresa: cata.caitlyn@yahoo.com .
  Multumesc frumos !

 29. Hello,

  Pentru persoanele interesate care inca nu au gasit un colaborator de incredere, va rog sa ne scrieti la adresa de email : mm.solutions.listing@gmail.com. Oferim partea tehnica de listare a produselor , inclusiv consultanta si introducerea produselor pe diverse canale de vanzare. Asteptam cu drag propunerile dvs de colaborare .
  Happy sales! 🙂

 30. Buna ziua. Adaug produse cu descriere,Fotografii
  Persoanele interesate ma pot contacta pe email pemar777@gmail.com

 31. Salut,
  Adaug produse in magazine online (prestashop si wordpress). Ma puteti contacta la adresa de e-mail: adi.prestashop@gmail.com. La cerere va pot prezenta si portofoliul meu.

  Zi frumoasa!
  Adrian

 32. Buna ziua,

  Ma ocup cu partea de administrare produse si relatii clienti pentru magazine online. Va pot ajuta cu urmatoarele:
  • Adaugare manuala de produse pe diferite platforme eCommerce si Marketplace-uri (experienta pe Opencart, Magento, Woocommerce, Prestashop, Gomag, EXTENDED, eMag, CEL, MerchantPro, OLX, Okazii, LaJumate)
  • Modificare produse (preturi, stocuri sau corectare greseli in descrieri/specificatii)
  • Documentare produse (adaugare de imagini calitative, specificatii importante, completare descrieri)
  • Creare de cereri si generare coduri EAN pe site-ul GS1 (necesare in listarea produselor pe eMag)
  • Editare/Prelucrare imagini (basic): redimensionare, modificare format, transformarea fundalului in alb al imaginilor principale (important pentru listarea pe eMag, in caz ca pozele de la furnizor au un fundal alb spre gri sau galbui)
  • Traducere descrieri produse din limba engleza (depinde de complexitate)
  • Suport online rapid pentru clienti pe diferite chat-uri sau pe mail (administrez chat-ul unui magazin online pe Facebook Messenger cu 100% rata de raspuns si timp de raspuns de 2 minute)

  Contact: micu.gabriel@yahoo.com

  Multumesc!

Lasă un răspuns

Browse