Pot vinde online produse care reproduc marci inregistrate ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Ma intereseaza care este legislatia in domeniu – marca inregistrata.

Pot vinde online  produse  care reproduc marci inregistrate ? Trebuie sa obtin acordul proprietarului de marca? Am voie sa copiez, sa reproduc, si sa vand fara acordul lor?

Deschis 0
Chestiuni legale Diana Cristiana 6 ani 3 raspuns 1244 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Bună Diana.
  Depinde de produse. În principal având în vedere că sunt mărci înregistrate ai nevoie de acordul proprietarului, dar depinde de produse.
  Samsung de exemplu, nu are magazin propriu ci vinde prin parteneri. Comercializarea acestor produse, chiar înregistrate cu drept de autor nu e o problemă.
  Ideea e simplă, nimeni nu se supără să revinzi produsele lui, se supără doar dacă faci tu același lucru și te folosești de brandul lor pentru conversii.
  O zi faină.

 2. Prin simplul fapt ca nu vezi o mare atentie a “organului” asupra mediului online nu inseamna ca este si legal.

  Produsele banuiesc ca oricum le detii fizic, ca sa le importi de exemplu ai sanse foarte mari sa le opreasca la vama. De asemenea, odata ce le detii fizic si primesti o reclamatie te poti trezi ca iti ciocane “organul” cu berbecul in usa.

  Chiar daca nu produci tu fake-urile nu inseamna ca nu ai responsabilitate pentru comercializarea lor.

 3. Salut. Nu ai voie să vinzi produsele mărcilor înregistrate, este practic ilegal. Cel mai ok este să găsești un furnizor, care ar putea să-ți producă un ceva după brandul tău, sau te poți înțelege cu ei și să le vinzi produsele cu brandul lor (majoritatea fabricilor au brand personal). Poți găsi aici furnizori http://got.by/2f5tq1 http://got.by/2f5so4 http://got.by/2f5q0g http://got.by/2ekrbw

Lasă un răspuns

Browse