Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Posta Romana te ajuta sa returnezi cumparaturile de pe eMag si FashionDays

Din 12 noiembrie, produsele comandate de pe eMag.ro si FashionDays.ro pot fi returnate si prin intermediul Postei Romane, folosind serviciul PostCollect RETUR 30, citim pe posta-romana.ro. In comunicatul de presa, compania explica faptul ca noul serviciu va fi disponibil in cele peste 500 de oficii PostCollect din Romania. Posta va prelua coletele returnate (returneze in termen de 30 de zile de la cumparare) si le va duce la adresa indicata de beneficiar:

  • produsul trebuie sa fie ambalat in conditii aferente coletelor postale
  • expeditorul va inmana oficiantului numarul AWB generat de site-ul retailerului dupa aprobarea cererii de retur
  • timpul de livrare este Z + 3 zile lucratoare, de la data prezentarii trimiterii in subunitatea postala
  • trimiterile RETUR 30 se pot monitoriza prin Track&Trace, pe site-ul Postei Romane, de la prezentare, pana la livrarea catre beneficiar

„Returul produselor prin intermediul Postei Romane vine ca o continuare fireasca a serviciului PostCollect, care s-a dovedit un serviciu de succes si care a meritat dezvoltat, tocmai pentru a face din el un produs complet. Ne dorim, astfel, sa atragem cat mai multi retaileri online care sa-si livreze marfurile prin PostCollect”, a declarat Mircea Tudosie (Directorul General al Postei Romane).

Leave a reply