Platforme E-commerce GoMag

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salutare!

Pana acum am vazut foarte multe pareri privitoare la platforme open source ca Magento, WordPress, PrestaShop si sunt curios ce stie sa faca GoMAG fata de alte platforme de ecommerce.

Va multumesc anticipat!

Deschis 0
Alegerea platformei Liviu Ionescu 5 ani 1 raspuns 1618 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  0
  2019-05-29T12:46:20+03:00

  Ca sa vezi ce poate sa faca platforma Gomag „fata de alte platforme de ecommerce” este suficient sa mergi pe siteul lor si sa vezi acolo ce optiuni ai pentru fiecare pachet din cele 4 prezentate. Poti chiar sa compari pachetele intre ele, si sa-l alegi pe cel mai potrivit, si chiar sa adaugi aplicatii suplimentare la pachetul ales. La fel, poti compara pachetele Gomag cu pachetele altor platforme SAS ca sa vezi diferentele sau asemanarile. Pentru ca in definitiv, cam toate platformele fac acelasi lucru, diferentele fiind date de solutiile alese pentru implementarea functiilor.
  Discutia interesanta este totusi in zona lui „cum face” Gomag, comparativ cu alte platforme SAS. Si aici pot sa-ti spun ca face foarte bine, comparativ cu alte platforme cu care am lucrat, este foarte stabila, bug-urile sunt aproape inexistente, odata setat magazinul nu prea mai sunt probleme, raspunsul celor de la suport este rapid si rezolva micile probleme care pot sa apara, ceea ce in unele alte parti nu exista. Intr-un cuvant, au o echipa serioasa, si a fost o surpriza placuta dupa niste experiente nefaste cu „altii”.
  Mai mult, clientii Gomag primesc suport si „teoretic”, prin Academia Gomag, o initiativa interesanta, care arata ca lor le pasa de clienti si dupa ce le platesc abonamentul, comparativ cu altii care le pasa doar sa incaseze abonamentul.
  Succes!

Lasă un răspuns

Browse