Platforma – magazin online cu produse (alimentare si cosmetice)

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,
Doresc sa deschid un magazin online cu produse (alimentare & cosmetice) pentru mamici di copii. In momentul de fata cred ca o sa fie in jur de 6000 de produse.

Ce platforma este recomandata pentru acest tip de magazin?

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Ramona Maior 9 ani 5 raspuns 1839 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Salut,

  Iti sugerez sa arunci o privire pe demo-ul platformei noaste de eCommerce, Extended: http://www.extended.ro/testeaza-demo/ Am realizat magazine online cu produse alimentare respectiv si magazin cu produse cosmetice.

  Succes in continuare.

 2. Depinde. O platforma nu se alege doar in functie de numarul de produse, ci si de facilitati, automatizarea vanzarilor, customizare, SEO, etc. Aceleasi produse se vor vinde si intr-un magazin fizic? Daca da, ar fi ok o platforma care poate fi conectata si la o gestiune, pentru a urmari mai usor stocurile. Si avand in vedere ca sunt si produse alimentare, probabil ai nevoie sa si urmaresti loturile de produse in functie de data expirarii. 🙂 Eu recomand ceva custom. Recomandari concrete nu fac public, ca supar adminii.

 3. “conecteaza” platforma cu cei care iti vor intretine magazinul pentru ca sunt inerente customizarile sau micile dezvoltari, deci este indicat ca cei care administreaza sa aiba experienta solida pentru platforma aleasa de tine.

 4. Buna Monica, de ce nu pui o intrebare separata?
  Aici s-ar putea sa nu primesti raspuns.. nu atat de repede.
  Si nu ar fi rau sa dai cateva detalii, cum ar fi: numarul de produse, gradul lor de refresh pe luna, cate intra pe stoc, cate ies, cat de des se actulizeaza pretul etc.
  Succes!

 5. Buna ziua, ati luat deja o decizie cu privire la platforma?

  Daca nu poate doriti sa preluati un magazin deja existent cu clientela formata. (puteti arunca o privire aici: https://ecompedia.ro/vand-magazin-online-produse-cosmetice-naturale/ )

Lasă un răspuns

Browse