Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat CloudIO, un instrument AI dedicat magazinelor online

Platforma e-commerce-as-a-service CloudCart anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea unei solutii AI inovatoare, disponibila pentru toti cei 1.600 de clienti (comerciantii online din 7 tari, inclusiv Romania, in care activeaza compania). Solutia intitulata CloudIO vine la pachet cu progrese semnificative in managementul magazinelor online si include caracteristici revolutionare pentru crearea de descrieri captivante, imbunatatirea optimizarii SEO si cresterea eficientei generale.

„CloudIO este asemenea ChatGPT, dar dedicat pentru e-commerce. Este expertul personal in comert electronic, adaptat si instruit pentru fiecare magazin de pe CloudCart. Datorita progresului tehnologic rapid in domeniul inteligentei artificiale, a face compromisuri nu este o optiune. Furnizarea celui mai nou avantaj competitiv pentru clientii nostri a fost o prioritate”, transmite Petar Iliev (Director Tehnic si Cofondator CloudCart).

CloudIO simplifica operatiunile zilnice ale magazinelor online. Comerciantii isi cresc vizibilitatea si accesibilitatea produselor in motoarele de cautare, generand simultan texte variate – de la descrieri de produse, pana la optimizare SEO, pentru categorii si pagini statice. Instrumentul este construit special pentru comertul digital, utilizand date si comenzi specifice industriei, pentru eficienta si relevanta maxima. Prin capacitatea de a se adapta si a invata continuu, CloudIO este un instrument deosebit de util in lumea SEO, aflata intr-o continua evolutie, unde a te mentine in fata concurentei este esential.

„Odata cu implementarea CloudIO, am transformat modul in care comerciantii isi formeaza si gestioneaza continutul online. Am obtinut costuri de pana la 5 ori mai mici pentru descrierile de produse si un proces de optimizare SEO de pana la 5 ori mai rapid pentru motoarele de cautare. In plus, am reusit sa economisim peste 90% din timpul fiecarui comerciant, pe care il pot reinvesti in alte directii ale afacerii lor. Aceste rezultate nu sunt doar cifre – ele sunt o dovada a puterii si necesitatii incontestabile a inteligentei artificiale”, explica Nikolay Iliev (CEO si Cofondator CloudCart).

CloudCart a fost prima companie care a lansat o versiune de asistent virtual AI dedicat industriei e-commerce: CloudCart.ai. CloudIO  reprezinta o varianta mult imbunatatita si o continuare fireasca a eforturilor companiei, care isi propune sa dezvolte si sa implementeze cele mai inovatoare tehnologii, pentru a tine pasul cu nevoile clientilor.

Comentariu ( 1 )

  1. […] si mentinerea parteneriatelor strategice din fiecare piata si imbunatatirea continua a produsului. CloudIO, noul instrument AI al companiei CloudCart, este cea mai recenta dovada a puterii tehnologiei si a […]

Leave a reply