Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Plateste-ti avansul pentru o Dacie, prin NETOPIA!

Din luna septembrie, clientii Automobile Dacia pot face online plata avansului pentru achizitionarea unei masini, prin card si Netopia Payments, anunta cea din urma companie, intr-un comunicat de presa. Cel mai mare producator roman de automobile si cel mai mare procesator de plati electronice din Romania au batut palma in acest sens, oferind serviciul pe platforma de vanzari online vanzari.dacia.ro. Astfel, Dacia devine primul producator roman de masini care introduce acest tip de plati digitale.

Cum functioneaza sistemul? Iti alegi modelul dorit (selectand optiunile preferate din platforma), apoi iti rezervi autoturismul (achitand taxa de rezervare de 500 € cu un card de credit/debit, prin intermediul Netopia Payments, care devine avansul, in momentul confirmarii comenzii). Daca ai instalata aplicatia mobilPay Wallet, poti plati instant avansul, prin scanarea codului QR din pagina de plata.

„Faptul ca traim intr-o era digitalizata ne ofera posibilitatea sa ne simplificam cu mult activitatile, chiar si cand vorbim de procesul de achizitionare a unei masini noi. Impreuna cu partenerii nostri de la Automobile Dacia venim cu solutii inovatoare, conectate in prezent, prin care le oferim utilizatorilor si clientilor nostri experiente de plata simple, eficiente si salvatoare de timp”, a transmis Antonio Eram (foto, CEO si Fondator Netopia Payments).

„Dacia continua procesul de imbunatatire a experientei online si simplifica procesul de achizitie a automobilelor sale disponibile in stoc prin oferirea posibilitatii de a rezerva un automobil pe internet, cu ajutorul unui card bancar. Netopia Payments a fost alegerea evidenta pentru platforma noastra de vanzari online, datorita experientei dovedite pe care acestia o detin, datorita flexibilitatii de care au dat dovada dar si pentru ca dorim ca clientii nostri sa beneficieze de tranzactii rapide si in siguranta, oferite de catre un procesator consacrat”, a completat Mihai Tanase (Head of Digital & CRM, Renault Commercial Roumanie).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply