Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Peste 55% dintre consumatori cumpara impinsi de clipuri video (studiu)

Cifrele Google arata ca peste 55% dintre consumatorii globali se documenteaza online, urmarind clipuri video chiar in magazinele fizice, inainte de a cumpara ceva, prin urmare marketing-ul video este o modalitate excelenta de a ajunge la potentialul client, citim pe searchenginejournal.com. „Oamenii urmaresc clipuri video in-store cand vor sa ia decizia finala legata de brand-ul sau produsul care l-ar satisface cel mai bine nevoile. Cercetarile cantitative dezvaluie ca peste jumatate dintre cumparatori spun ca un clip video i-a ajutat sa se hotarasca ce brand/produs sa cumpere”, noteaza motorul de cautare amintit.

Cele trei surse prin care clipurile online pot influenta consumatorii sunt, conform Google:

  1. pot fi liste de shopping – clipuri in care sunt enumerate liste de ingrediente sau unelte necesare unui proiect pot servi drept lista de cumparaturi, verificata in magazinul fizic/online, in inainte de cumparare
  2. acorda incredere si oamenii se simt informati – clipurile care le ofera explicatii legate de probleme tehnice (reparatii auto, de exemplu) le permit consumatorilor sa abordeze mai increzatori respectiva problema
  3. review-uri de produs – review-urile video influenteaza decizia de cumparare; evident, Google recomanda brand-urilor review-urile platite pe YouTube, pentru a ajunge la clientii mult-doriti, dar ii poti trage de maneca si prin clipuri de unboxing oneste (trimite-ti produsul unui specialist in domeniu/unui blogger pasionat, pentru o analiza sincera si autentica)

Leave a reply