Pentru cei care au cunostinte SEO de baza, exista vreun software care sa il folosim pentru afacerea noastra

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Am înțeles ce înseamnă SEO, știu cum funcționează,vreau sa îmi ridic site-utile in Google,dar prețurile de pe piața la cei care se ocupa cu SEO sunt destul de mari.
Am înțeles tot de pe acest forum ca ar exista anumite soft-uri plătite lunar cu care poți sa faci SEO pentru site-ul tau si mai sunt alte programe plătite care te ajuta cu back link, link Exchange etc. Cei care știu , pot sa îmi facă ceva recomandări sau e mai bine sa apelez la o anumită firma care sa se ocupe de asa ceva.
P.s. Dacă știți o firma de SEO serioasa si la prețuri normale
Am ca realizat ca SEO este foarte complex si este destula munca, dar totuși trăim in România

Multumesc

Deschis 0
SEO Dorin Mihai 11 ani 5 raspuns 3705 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Salutare Mihai,

  Azi in SEO trebuie sa lucrezi manual, nu sa pui programele sa-ti faca treaba in mod automat, pentu ca acest lucru atrage dupa sine penalizari de la Google.

  Preturile din piata sunt dupa volumul de munca si concurenta din nisa pentru care se promoveaza respectivul site.

  Cand preturile sunt prea mici pentru promovarea cuvintelor cu o concurenta mare, atunci poti sa-ti pui semne de intrebare.

  La un poiect SEO o firma poate aloca mai multe persoane, se folosesc anumite aplicatii pentru analize, nu pentru postari automate, datele trebuiesc interpretate, deci de aici vin justificarile de preturi din piata.

  0
  2013-01-17T12:47:08+02:00

  Bineinteles ca exista. Acum depinde ce vrei sa faci cu ele.

  Trebuie sa tii cont ca pe langa costul programului de link building in sine exista si alte costuri care nu pot fi evitate….cum ar fi :
  – software pt keyword research ( optional dar mai greu de gasit unul bun pt lb. romana)
  – captcha breaking – obligatoriu – ca doar n`o sa stai toata ziua sa introduci sute si mii de captcha manual…
  – content scraping si spinning (optional dar ar fi recomandat sa ai si asa ceva pentru ca altfel va trebui sa scrii articole manual … sute, mii de articole)
  – IP`uri private – obligatoriu in functie de programul de link building folosit (aici depinde si pentru cate site-uri vrei sa faci SEO…poti sa scapi cu 10 IP`uri sau 100 )

  Tot ce am enumerat mai sus contribuie semnificativ la costurile lunare pentru SEO automatizat. In functie de ce vrei sa faci poti sa ajungi sa cheltuiesti sute de dolari in fiecare luna.

  Nu mai pun la socoteala TIMPUL necesar pentru a invata sa folosesti programele. Poate dura luni de zile pentru ca sunt complexe si trebuie sa gasesti strategia care functioneaza pt site-urile tale in functie de competitie si keyworduri. Daca nu ai RABDARE … nu arunca banii.

  Nu este greu sa gasesti aceste programe. De obicei pe forumuri straine unde ai si feedback de la utilizatori. Evita pe cat posibil WarriorForum – este un gunoi de forum plin de scammeri! La fel cu DigitalPoint! Invatati sa cautati pe goolge in ENGLEZA!

  Avand in vedere schimbarile din motoarele de cautare … nu te poti baza doar pe software automat…trebuie si SEO manual care te poate costa sute sau mii de euro in functie de keyworduri si competitie.

  Acum o sa-mi sara toti la gat … „cum , vrei sa faci link building automat, adica spam?! nu se poate!” … poti sa ignori astfel de mesaje pentru ca toti „expertii” si „agentiile” exact asta fac!

  Cea mai ieftina optiune ar fi sa apelezi la servicii de SEO (cat mai variate) de pe forumuri straine indiferent daca ei o sa-ti faca link building pe site-uri din .com . Functioneaza!
  Daca ai nevoie de link-uri din .ro poti sa faci manual.

  Bafta!

 2. nu poti sa iti zic exact preturi normale, dar nu promisiuni ca ma aduc pe prima pagina in 4 luni cu 400 euro pe luna

 3. este foarte interesant, multumesc

  0
  2013-01-27T15:02:15+02:00

  Pentru ca la firma la care lucrez fac si SEO, poate te ajuta si ce urmeaza sa-ti scriu.

  Adevarul adevarat e ca in SEO nu poti garanta prima pozitie. Motivul e simplu: schimbarea deasa a algoritmului Google + concurenta care face si ea SEO nu iti permite sa faci garantii. Ca uniii „experti SEO” vand gogosi cu garantii pentru prima pozitie pentru preturi exorbitant de mari e alta poveste. Ce iti poate garanta oricine e o indexare mai buna si pozitii mai bune in SERP. Nimic mai mult.

  Legat de soft: nu prea merita sa dai bani pe softuri(parerea mea). Eu cel putin, pana acum nu am folosit softuri pentru link-building sau altceva si am avut totusi rezultate bune.

  Pentru analize nu ai nevoie de aplicatii. Cu putine cunostiinte de marketing research ai rezolvat in cateva ore problema analizei de dinaintea inceperii unei campanii SEO.

  Acum nu vreau sa fac reclama firmei la care lucrez, insa noi oferim doua pachete de SEO: simplu si avansat. Cel simplu e de 50 de euro/luna, iar cel avansat de 100. Daca te intereseaza pachetele sau alte detalii legate de SEO, ma poti contacta la adresa mircearek@gmail.com.

Lasă un răspuns

Browse