Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayU are licenta semi-inchisa de portofel preplatit de la RBI

PayU IndiaIntegratorul de plati online PayU – care este prezent in 16 piete, inclusiv Romania – a batut palma cu Reserve Bank of India (RBI) pentru o licenta semi-inchisa de portofel preplatit, scrie medianama.com. CEO-ul PayU India, Nitin Gupta, a explicat (pentru sursa amintita) ca acordul le va permite sa reduca costurile presupuse de acordul cu RBL Bank si sa isi determine clientii sa foloseasca noul portofel, care le va permite sa scoata bani din conturi.

Portofelul preplatit va avea o prezenta offline, clientii putand plati cumparaturile facute pe terminalele POS separate ale PayU (peste 5.000 la numar momentan, urmand a ajunge la 6.350 in cursul acestei luni). PayU India s-a lansat in 2011, are peste 10 milioane de utlizatori inregistrati si e folosit de peste 175.000 de companii online.

Compania are deja un acord cu banca indiana privata RBL Bank, pentru portofelul digital PayU Money (printre clientii acestui serviciu aflandu-se Myntra, MakeMyTrip, OYO Rooms, GoIbibo si BookMyShow). PayU Money permite utilizatorilor sa trimita si sa primeasca bani, sa-si plateasca facturile, sa isi reincarce telefoanele mobile, sa plateasca direct un vanzator online introducand un numar de telefon, un email sau un ID de comerciant.

PayU nu este singura companie care obtine, in India, o licenta de portofel preplatit in ultima vreme, mai scrie site-ul mentionat deja: Yeldi Softcom a batut palma cu RBI, in acest sens, luna trecuta; anul trecut, RBI a semnat acorduri similare cu Eko India Financial Services, Card Pro Solutions si Paul Fincap Private Limited; operatorul de telecomunicatii Aircel a incheiat un acord de licenta pe 5 ani cu RBI; Eko si RBL Bank sunt parteneri in acelasi domeniu.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply