Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayU a cumparat platforma de plata ZOOZ

Furnizorul de servicii financiare PayU (activ in Asia, Europa Centrala si de Est, America Latina, Orientul Mijlociu si Africa) anunta – intr-un comunicat de presa – cumpararea platformei tehnologice israeliene de plata ZOOZ. Fondata in 2010, aceasta permite comerciantilor si PSP-urilor sa se conecteze la numeroase optiuni de plata din intreaga lume, sa obtina insight-uri (prin analize avansate) si sa le valorifice, pentru a-si controla si optimiza platile printr-o singura platforma inteligenta. Odata cu aceasta tranzactie, suma totala a investitiilor companiei, in domeniul FinTech, din 2016 incoace, ajunge la 350 milioane $.

,,Achizitia vine dupa un parteneriat productiv intre PayU si ZOOZ, de care au beneficiat deja comercianti care isi vand produsele in Romania. Cooperarea mai stransa va contribui la imbunatatirea platformei PayU Hub si va sprijini in continuare magazinele online care isi doresc sa se extinda in Romania si in afara granitelor tarii”, transmite Marius Costin (foto, Country Manager PayU Romania). „Dupa un parteneriat productiv de un an, viziunea noastra comuna devine realitate, prin achizitia ZOOZ de catre PayU. Contributia unica pe care o aducem in PayU este un strat tehnologic avansat, care nu numai ca ajuta comerciantii din intreaga lume sa-si imbunatateasca operatiunile si sa ofere o experienta mai buna clientilor lor, dar ofera si analize si capacitati de optimizare care le ofera insight-uri fara precedent”, explica Oren Levy (co-fondator si CEO al ZOOZ).

Companiile isi doresc sa creeze un nou standard global in domeniul infrastructurii de plati (prin dezvoltarea unei platforme a sistemului de operare de plati, modulara si flexibila, care ofera managementul fraudelor si raportarea in timp real). Tranzactia este menita sa extinda PayU in pietele emergente, de unde un raport Accenture estimeaza ca vor proveni aproape doua treimi dintre afacerile transfrontaliere – piata de comert care e estimata sa atinga 994 miliarde $ in 2020.

Ca parte a parteneriatului, la finalul verii 2018, Oren Levy si CTO-ul Ronen Morecki vor deveni parte a echipei globale de leadership PayU, concentrandu-se pe dezvoltarea tehnologiilor si a business-ului. Echipa ZOOZ (compusa din 70 de experti tehnici si experti in plati) va deveni, de asemenea, parte a echipei PayU, contribuind la cresterea capacitatilor tehnice ale companiei.

Leave a reply