Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayPoint si-a lansat propria aplicatie mobila de plati

PayPoint (principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail din Romania) anunta lansarea unei aplicatii de mobil proprii, intr-un comunicat de presa. App-ul PayPoint este o solutie de plata cu cardul, furnizata de Alpha Bank Romania, in parteneriat cu Europayment Services (EuPlatesc.ro). Aplicatia mobila a fost dezvoltata in parteneriat cu Zitec, lider pe piata de IT & Digital Marketing din Romania, specializat in solutii si servicii de transformare digitala.

Aplicatia PayPoint permite clientilor sa plateasca direct de pe propriul telefon facturile la utilitati (apa, gaze, electricitate), sa-si reincarce creditul pentru cartelele PrePay, sa efectueze plata online (recurenta/nu, a abonamentelor pentru servicii diverse), sa isi alimenteze conturile utilizate pentru plati online. Pe parcurs, in aplicatie vor fi introdusi noi furnizori si alte servicii. Noua aplicatie vine cu functionalitati care permit utilizatorilor setarea unei notificari de reamintire pentru plata facturilor lunare, posibilitatea de a face plata unei facturi pentru o alta persoana, afisarea soldului actualizat pentru o serie de furnizori de utilitati publice si reincarcarea creditului pentru oricate numere de telefon. Operatiunile poti fi efectuate imediat sau pot fi salvate in aplicatie, pentru a fi platite ulterior (individual sau toate odata).

Utilizatorii aplicatiei au la dispozitie mai multe metode de a inregistra in aplicatie informatiile necesare pentru plata: scanarea codului de bare de pe factura, introducerea codului de client sau incarcarea facturii in format PDF, direct din e-mail. Plata se poate face utilizand un card salvat in aplicatie sau prin introducerea unui card valid de fiecare data cand este initiata o plata online. Implementarea aplicatiei a avut in vedere cerintele consumatorilor de servicii digitale, de aceea componenta UX (User Experience) ofera o interfata prietenoasa, intuitiva si usor de folosit. Aplicatia PayPoint este disponibila gratuit, cu acces integral pentru utilizatori la toate functionalitatile oferite, pentru un numar nelimitat de tranzactii si poate fi descarcata pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android sau iOS, din Google Play sau App Store.

„PayPoint este lider de piata in ceea ce priveste incasarea facturilor in numerar, prin reteaua sa de peste 19.000 de parteneri, cu acoperire nationala. Dupa o prezenta de peste 12 ani pe piata romaneasca, este momentul acum sa ajungem la o noua categorie de consumatori, respectiv a celor care prefera confortul platilor online, mai ales acum, cand toti suntem preocupati de distantarea fizica si siguranta sanitara”, a transmis Lewis Alcraft (foto, Managing Director PayPoint Romania).

„Am dezvoltat noua aplicatie de mobil pentru PayPoint pentru a aduce la indemana utilizatorilor sai o alternativa la serviciile din offline, in special in contextul provocat de pandemie. Aplicatia PayPoint a beneficiat de o abordare integrata marca Zitec, ceea ce a presupus dezvoltarea aplicatiei mobile, componenta de User Experience si campania de promovare conceputa de divizia de Digital Marketing”, a completat Alexandru Lapusan (foto, CEO & Partener fondator Zitec).

„Ne bucuram sa sustinem proiectele partenerilor nostri si suntem increzatori ca prin aceasta noua solutie de plata venim in intampinarea nevoilor consumatorilor si a companiilor partenere, cu modalitati de tranzactionare online, usor de implementat si foarte sigure, adaptate standardelor de securitate aplicabile platilor prin card”, a incheiat Viorel Vasile (Director Unitatea Carduri Alpha Bank Romania).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply