Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayPal, metoda nr. 1 de plata a cumparatorilor transfrontalieri

Un sondaj de opinie efectuat online de International Post Corporation, in 26 de tari, in toamna anului trecut („Cross-Border E-Commerce Shopper Survey 2016”), dezvaluie ca metoda preferata de plata a cumparaturilor online care aleg sa cumpere ceva din alta tara decat cea de bastina este PayPal-ul/un echivalent al acestuia (ca Stripe, Google Wallet ori Amazon Payments), cu un procent de 41%. Adica peste 4 din 10 respondenti.

cross border paypal

Emarketer.com noteaza ca sondajul a fost efectuat pe un esantion de 24.331 de cumparatori de peste 16 ani, care au cumparat produse online in ultimele 3 luni si macar o data in ultimul an au efectuat cumparaturi transfrontaliere. Pe locul doi se plaseaza cardul de credit (cu un procent de 33%), urmat de transferul bancar/cardul de debit (18%).

PayPal este preferat de majoritatea lumii deoarece este considerat a fi o metoda de plata sigura. Informatii separate, descoperite in iulie 2016, de catre firma de servicii de plata TSYS, indica faptul ca americanii o considera a doua cea mai sigura metoda de plata pentru e-shopping, dupa cardurile de credit: 42% din cei chestionati au spus ca, in online, o cred cea mai sigura (si 35% o cred cea mai sigura in magazinele fizice).

Leave a reply