Register Now

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Add question

You must login to ask question.

Login


Register Now

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

PayPal, metoda nr. 1 de plata a cumparatorilor transfrontalieri

Un sondaj de opinie efectuat online de International Post Corporation, in 26 de tari, in toamna anului trecut („Cross-Border E-Commerce Shopper Survey 2016”), dezvaluie ca metoda preferata de plata a cumparaturilor online care aleg sa cumpere ceva din alta tara decat cea de bastina este PayPal-ul/un echivalent al acestuia (ca Stripe, Google Wallet ori Amazon Payments), cu un procent de 41%. Adica peste 4 din 10 respondenti.

cross border paypal

Emarketer.com noteaza ca sondajul a fost efectuat pe un esantion de 24.331 de cumparatori de peste 16 ani, care au cumparat produse online in ultimele 3 luni si macar o data in ultimul an au efectuat cumparaturi transfrontaliere. Pe locul doi se plaseaza cardul de credit (cu un procent de 33%), urmat de transferul bancar/cardul de debit (18%).

PayPal este preferat de majoritatea lumii deoarece este considerat a fi o metoda de plata sigura. Informatii separate, descoperite in iulie 2016, de catre firma de servicii de plata TSYS, indica faptul ca americanii o considera a doua cea mai sigura metoda de plata pentru e-shopping, dupa cardurile de credit: 42% din cei chestionati au spus ca, in online, o cred cea mai sigura (si 35% o cred cea mai sigura in magazinele fizice).

Leave a reply