Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayPal + Google = plati direct in Gmail, YouTube, Google Store

paypal google

Utilizatorii care isi adauga contul de PayPal la cel de Google Play vor putea, din a doua parte a acestui an, sa plateasca (fara a se deloga din sistem) direct in Gmail, YouTube, Google Store, orice alt serviciu foloseste Google Pay. Conform techcrunch.com, PayPal colaboreaza cu Google din 2014, cand a aparut optiunea de plata via PayPal in magazinul online. Google mai are colaborari si cu alte sisteme de plata: Braintree, Stripe, Cybersource, Vantiv, Visa si Mastercard.

„Cautam mereu modalitati de a imbunatati experienta cientilor si de a le permite sa faca plati cat mai usor si mai sigur, indiferent de locul in care are loc plata. Dupa lansarea cu succes a Android Pay, am construit pe bazele integrarii noastre existente cu Google Play (…), permitand aclientilor nostri din SUA care adauga PayPal la oricare dintre serviciile Google sa platesca in intregul ecosistem Google, oriunde PayPal este oferit ca modalitate de plata”, a explicat – pentru sursa amintita – Bill Ready (EVP si COO PayPal).

Intr-un peisaj al platilor online in care exista prea multe optiuni de plata si in care atentia consumatorilor e usor de pierdut, initiativa PayPal & Google este menita sa ii tina pe clienti aproape de produs, sa le permita plata fara a pierde prea mult timp, in prea multi pasi, fara a fi nevoit sa isi introduca datele pe alte site-uri/aplicatii. Ideea a fost pusa in practica si de Microsoft, care a integrat (in mai) sistemul Microsoft Pay in Outlook.

Leave a reply