Doresc sa pastrez domeniul dar sa schimb radical continutul

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Va salut!
Site-ul nostru este in prezent hostat pe o platforma eshop-rapid.ro
Deoarece acesta nu mai corespunde cerintelor actuale din piata si sunt total depasiti, am decis sa renuntam la ei si sa venim cu wordpress (pe acelasi domeniu).
Intrebarea este cum se poate face acest lucru fara sa afecteze pozitiile GOOGLE, detinand peste 1.500 de produse .. si a caror linkuri, evident, nu pot fi schimbate manual.

Deschis 0
Organizare magazin online raduradu 7 ani 7 raspuns 1702 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

 1. Buna ziua,

  Imi puteti lasa linkul de la magazinul online pe adresa de email contact@design94.ro sa vad daca mutarea pe platforma wordpress (woocommerce) ar fi cea mai buna alegere, tinand cont de cele mentionate.

  0
  2017-06-21T21:07:19+03:00

  Buna ziua,
  Sa inteleg ca vreti sa treceti de la o platforma destinata magazinelor online (depasita ce este drept) la o platforma destinata administrarii de continut text si media ce nu este creata pentru magazin online. Cam gresita miscarea. Dar lasand ironia la o parte puteti prelua toate link-urile din baza veche de date (daca aveti acces la aceasta) sau sa le rescrieti manual pe fiecare.
  Recomandarea mea este insa sa nu folositi pentru cearea unui magazin online decat platforme destinate exclusiv pentru acest lucru.
  Medvi Design
  https://www.medvicompany.ro

 2. Versiunea simpla: le faci redirect 301 cu https://urbangiraffe.com/plugins/redirection/
  De avut totusi in vedere daca toate paginile sunt in top 10-50, cate sunt in top 50-100 si peste, ca sa vezi care se justifica pt redirect sau nu.

  0
  2017-06-25T01:10:51+03:00

  Am finalizat de curand un proiect asemanator in care s-a realizat migrarea continutului de la o platforma proprietara de ecommerce la un opencart. Una din cerinte coincide cu ceea ce s-a solicitat.
  Ma puteti contacta pentru detalii suplimentare prin formularul de contact de pe lisal.ro

  Lucian,

  0
  2017-06-26T09:23:40+03:00

  Link-ul este https://www.latextile.ro , am trimis si un e-mail catre dumneavoastra!

  0
  2017-06-26T09:26:52+03:00

  Folosind plug-inul woocommerce, detinem si un alt site, mai tanar, care se comporta foarte bine, pozele se vad mai bine decat pe celelalte platforme si asta ne multumeste foarte mult. Sa nu mai vorbim de pozitionarile in google. Se pare ca dumneavoastra vorbiti din ce cititi pe anumite forumuri si nu din experienta. O zi placuta!

  0
  2017-07-08T00:45:48+03:00

  Salut, migrarea pe woocommerce este o idee buna, Google favorizeaza site-urile wordpress, iar woocommerce este o solutie foarte robusta si buna.

  Intrebarea este grea din moment ce nu am lucrat niciodata cu eshop-rapid.ro si nu stiu cum se face migrarea de acolo pe wordpress. Google nu penalizeaza site-urile pentru ca isi schimba continutul sau pentru ca au multe link-uri cu eroarea 404, deci autoritatea domeniului nu va fi afectata, dar din moment ce acele 1500 de link-uri nu vor mai exista, Google nu va mai avea ce pagini de pe site-ul dumneavoastra sa afiseze in rezultate, deci veti vedea mult mai putini vizitatori, pana cand Google indexeaza noile pagini si acestea urca pe pozitiile vechilor pagini.

  Pentru a evita asta aveti 2 optiuni: sa creati pagini noi cu aceleasi link-uri ca si cele vechi sau sa creati redirectionari 301 de la link-urile vechi catre link-urile noi (de ex: http://www.abc.com/produs1 redirectioneaza catre link-ul nou http://www.abc.com/tricou1 ).

  Poate veti gasi vreo firma care sa fie dispusa sa faca toata munca pentru dumneavoastra. Multe firme de gazduire ofera migrarea gratuita, eu zic sa discutati cu cateva despre cerintele dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Browse