Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Parteneriat Tazz by eMAG si Gault&Millau, pentru comenzi online de la restaurante

 

Platforma de comenzi de mancare si produse necesare pentru casa (cu livrare rapida) Tazz by eMAG a incheiat un parteneriat cu un ghid gastronomic international lansat pe piata romaneasca – Gault&Millau (prezent in Romania din 2017). Accesand categoria dedicata „Gault&Millau”, utilizatorii Tazz by eMAG pot efectua comenzi online de la restaurantele selectate de ghidul gastronomic, direct de pe platforma Tazz by eMAG, beneficiind de meniuri si evenimente exclusive. De asemenea, comenzi se pot plasa si pe go-mio.ro, platforma digitala a ghidului Gault&Millau, cu livrare prin intermediul Tazz by eMAG. Comunitatea Gault&Millau cuprinde peste 300 de restaurante. Serviciile Tazz by eMAG sunt disponibile prin aplicatii de Android si iOS, dar si pe www.tazz.ro.

Acest parteneriat reprezinta si un sprijin pentru restaurantele din comunitatea Gault&Millau, care vor beneficia de conditii preferentiale in relatia cu Tazz by eMAG si vor fi sustinute prin campanii dedicate de comunicare, cu ajutorul carora gastronomia romaneasca va ajunge mai aproape de publicul larg.

„Parteneriatul cu Gault&Millau raspunde ambitiei noastre de a oferi utilizatorilor Tazz by eMAG mai mult decat livrare rapida de mancare. Odata cu lansarea sectiunii speciale, devenim prima platforma de livrare din Romania, care – pe langa rapiditatea in livrare si diversitatea produselor – ofera utilizatorilor produse si experiente pentru cele mai rafinate gusturi. Prin evenimentele pe care le vom organiza impreuna ne asumam misiunea de a sprijini si promova gustul si experienta gastronomica pentru care muncesc cu multa pasiune chefii recomandati de partenerii nostri de la Gault&Millau”, transmite Mihai Brenda (CCO Tazz by eMAG).

„Perioada aceasta a fost si pentru noi una de adaptare si invatare, de indata ce a devenit clar ca toate proiectele pentru anul acesta – intre care si pregatirea si lansarea ghidurilor de restaurante si de vinuri romanesti – au devenit imposibil de implementat. Ce ne-a ajutat sa ramanem aproape de comunitatile noastre a fost claritatea misiunii noastre – suntem aici sa ii aducem impreuna pe creatorii de gust cu cei care il cauta. Forma in care materializam acest obiectiv este acum adaptata noii realitati in care creatorii si iubitorii de experiente gastronomice se vor intalni de acum si prin servicii de livrare oferite de catre Tazz by eMAG”, completeaza Raluca Hritcu (Country Manager Gault&Millau Romania).

La randul sau, Stefan Mortici (Country Manager Gault&Millau Romania) a adaugat: „Tazz by eMAG ne-a aratat, pe parcursul discutiilor, ca sunt flexibili si ca au capabilitatea sa integreze nevoile deosebite ale restaurantelor din comunitatea noastra printr-o o oferta adaptata, flexibilitate in privinta timpului de pregatire a felurilor de mancare, precum si a altor factori care le permit sa mentina aceleasi standarde inalte cu care restaurantele din comunitatea noastra si-au obisnuit oaspetii. Tazz by eMAG sunt aliniati obiectivului nostru de a aduce gastronomia mai aproape de publicul larg si ne dorim impreuna ca restaurantele si oaspetii lor sa continue sa construiasca experiente memorabile in jurul gustului”.

Comentariu ( 1 )

  1. […] Iasi si Constanta, prin aplicatii de Android si iOS, dar si pe http://www.tazz.ro) si a incheiat recent un parteneriat cu Gault&Millau (ghid gastronomic international). Numarul partenerilor Tazz by eMAG a crescut in aceasta perioada […]

Leave a reply