Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec si Innoship lanseaza un nou modul Magento pentru magazinele online

 

Zitec anunta – intr-un comunicat de presa – dezvoltarea unui modul destinat platformei e-commerce Magento 2 pentru Innoship, solutie de tip SaaS (Software as a Service) care permite business-urilor din retail si comert online sa administreze eficient propriile contracte de curierat si multiplele optiuni de livrare. Lansarea modulului va permite magazinelor online care utilizeaza Magento 2 o integrare facila cu platforma Innoship si o adoptie rapida a serviciilor companiei.

Platforma Innoship este un agregator de optiuni multiple de livrare rapida, care faciliteaza accesul comerciantilor de toate dimensiunile la o solutie de gestiune optima a livrarilor, ce era disponibila pana acum doar pentru marile platforme de comert electronic. Algoritmii de machine learning folositi de Innoship analizeaza performanta diferitelor optiuni de livrare din intreaga arie geografica relevanta si punctele de livrare ale unui retailer pentru a aloca comenzile de livrare pe baza unor criterii personalizate. Astfel, magazinele isi pot administra eficient propriile contracte de curierat, oferind clientilor multiple optiuni de livrare rapida si servicii de transport de mai buna calitate, reducand substantial costurile cu acest serviciu. Potrivit companiei, retailerii care adopta solutia Innoship isi reduc costurile aferente serviciilor de curierat cu pana la 25%, in timp ce performanta de livrare creste cu pana la 15% printr-o alocare dinamica a comenzilor.

Modulul Innoship pentru Magento 2, dezvoltat de echipa Zitec (lider pe piata de IT & digital marketing din Romania), aduce o serie de functionalitati utile pentru magazinele online dezvoltate pe aceasta platforma: configurarea costului transportului pentru clienti, selectarea optiunilor agreate cu firma de curierat in ceea ce priveste asigurarea coletului, modul de rambursare sau posibilitatea de a verifica coletul de catre destinatar. De asemenea, se pot genera direct din platforma unul sau mai multe AWB-uri pentru fiecare transport si se poate obtine foarte simplu link-ul de urmarire a coletelor atat de catre comerciant, cat si de catre client. Astfel, printr-o integrare simpla cu aplicatia, retailerii care utilizeaza platforma Magento 2 pentru magazinul lor online au acces in prezent la peste 100 de servicii de livrare si operatori de transport local sau international si deschidere catre pietele externe. In plus, comerciantii beneficiaza de analize in timp real ale procesului de livrare.

„Dezvoltarea de solutii inovative pentru industria e-commerce este o prioritate pentru echipa noastra de specialisti Magento 2. Lansarea modulului Mangento 2 realizat pentru Innoship adreseaza concret o parte esentiala a serviciilor unui magazin online, procesul de livrare, iar integrarea serviciilor oferite de platforma se desfasoara rapid si cu rezultate imediate. Mai mult, suntem bucurosi ca prin colaborarea cu Innoship, un start-up local cu o dezvoltare accelerata si o rata de adoptie extraordinara pe piata, avem ocazia de a promova expertiza si tehnologia romaneasca la nivel international”, transmite Alexandru Lapusan (CEO si Co-fondator Zitec).

„Prin noul modul Innoship destinat platformei de e-commerce Magento 2, dezvoltat in parteneriat cu Zitec, raspundem cererii tot mai mari din partea companiilor de retail pentru beneficii imediate, atat in ceea ce priveste cresterea satisfactiei clientilor, cat si pentru optimizarea costurilor de transport pentru curierat. Experienta indelungata in proiecte complexe de e-commerce, precum Magento 2, dar si in alte solutii similare, a reprezentat pentru noi un factor decisiv in alegerea Zitec ca partener strategic, atat pentru piata locala, cat si internationala”, completeaza Andrei Paul (CTO si Co-fondator Innoship).

Zitec este partener Magento Business din octombrie 2019 si dezvolta proiecte e-commerce utilizand Magento din 2012 (iar de atunci specialistii din cadrul echipei Zitec au obtinut certificari precum Magento 2 Certified Professional Developer si Magento 2 Certified Associate Developer).

Leave a reply