Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Orsay deschide, in vara, magazin online in Romania

orsay

Retailerul de imbracaminte german Orsay are planuri offline si online pentru tara noastra: anunta, intr-un comunicat de presa, ca a deschis cel de-al optulea magazin fizic in Capitala (in Veranda Mall); si pregateste, pentru mijlocul anului 2017, lansarea site-ului online Orsay.com si in Romania, a declarat (pentru Agerpres, via economica.net) Alina Chendrean (Area Manager Romania & Ungaria pentru Orsay).

In total, Orsay are magazine fizice în Bucuresti (8 la numar) si in alte 28 in orasele Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Brasov si Sibiu. Deocamdata, shop-ul online Orsay.com este disponibil doar in Germania, Austria, Slovenia, Ungaria, Polonia si Cehia.

Magazinul din Veranda Mall „este al 36-lea din Romania si ne bucuram ca am reusit sa ajungem mai aproape de locuitorii din Obor. Scopul brandului este acela de a oferi tinute actuale la preturi accesibile, pentru ca toate clientele noastre sa gaseasca la noi acele optiuni vestimentare care sa le evidentieze personalitatea. Noua colectie este una indrazneata, adaptata la moda din metropolele lumii”, a declarat Alina Chendrean in comunicatul amintit.

Retailerul german Orsay a aparut in anul 1975, in orasul Karlsruhe, unde a deschis un magazine fizic de 70 m². Au urmat alte 34 de magazine traditionale in Germania. 10 ani mai tarziu, numarul magazinelor atingea 58, iar in 1989 – 100. Orsay a intrat pe piata autohtona acum 10 ani. In total, are peste 600 de magazine in peste 28 de tari europene.

Leave a reply