Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

China: cumparaturile mobile vor atinge 1 trilion $ in 2020

China

Dispozitivele mobile vor fi la putere in China in urmatorii ani, citim pe thedrum.com (via Forrester), cumparaturile online efectuate pe acestea urmand sa atinga suma de 1 trilion $ in 2020. Tara asiatica este cea mai mare piata de retail online din lume si, peste 3 ani, se estimeaza ca va deveni prima piata mondiala care atinge aceasta suma record, ajutata fiind de numarul mare de smartphone-uri si explozia e-commerce-ului pe dispozitive mobile.

In 2016, chinezii (care erau 1,3 miliarde in 2013) au cheltuit 681 miliarde $ pe shopping online, vanzarile pe Internet reprezentand peste 19% din totalul produselor de retail cumparate. Cei de la Forrester estimeaza ca, pana in 2021, acest procent va creste pana la aproape un sfert din total (24%).

La nivel global, regiunea Asia Pacific conduce detasat (ajutat de consumul online din China si Japonia) cand vine vorba de vanzari online: in zona, in China se efectueaza aproape 80% din totalul de e-shopping, in Japonia se cumpara de 93 miliarde $, in Coreea de Sud – 46 miliarde $, in Australia – 25 miliarde $ si in India – 16 miliarde $. In 2019/2020, se estimeaza ca India va depasi Australia.

Pana in 2021, o cincime din toate vanzarile de retail in zona Asia Pacific vor avea loc pe Internet. Cele mai cumparate produse online sunt imbracamintea, incaltamintea si electrocasnicele. Categoriile in plina dezvoltare sunt mobilierul, alimentele si cosmeticele – semn al unei piete online in plina maturizare.

Leave a reply