numesite.com.ro

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Daca domeniile termopane.ro si termopane.com sunt ocupate e bine sau nu sa detin termopane.com.ro. Ce dezavantaje am la cautarile in google?

Deschis 0
SEO Catalina Grama 9 ani 4 raspuns 1419 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. Eu nu ti-as sugera numele de mai sus daca vrei sa vinzi termopane… Sa presupunem ca numele companiei este GlassusTermicus. Nu vreau acum sa iti propun un nume anume.. sugestia mea e sa folosesti numele companiei si sa dezvolti un BRAND nu sa cumperi un domeniu DESCRIPTIV. Incearca sa citesti pe net despre EMD-uri, exact match domains. Apoi vei privi altfel si raspunsul meu. Sau, poate colegii din comunitate ne ajuta si vin cu argumentele necesare pentru care in acest moment Google nu mai incurajeaza seo la nivel de nume de domeniu.

  Poti sa incepi de aici: http://searchengineland.com/low-quality-exact-match-domains-are-googles-next-target-134889

 2. Va multumesc pentru raspunsuri! M-am lamurit. Daca mai are cineva ceva de adaugat e deschis sa faca completari.

 3. Domeniile de genul: nume.com.ro sunt defapt subdomenii si in unele cazuri anumite directoare sau site-uri cu sisteme automate te pot vedea ca atare (un sub domeniu)
  De obicei nu te prea ajuta dar am vazut ca se practica inregistrarea lor de anumite companii mari care isi tin domeniul pe post de carte de vizita. (adica folosesc tot felul de materiale printate/personalizate si fac referinta catre el)
  Rolul adevarat al lor si bunele rezultate pe seo inca nu le-am vazut.. desi ma gandesc cum procedeaza in anumite tari la domeniile de genul: nume.co.uk

 4. Alege un nume – brand cat mai scurt, usor de pronuntat si usor de retinut.
  Gandeste-te ca intri pe un site si vezi 2-3 produse de care nu ai nevoie acum. Peste 2-3 luni ai nevoie dar cum acel magazin are un nume ciudat nu l-ai retinut.

Lasă un răspuns

Browse