Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments a lansat plata cu telefonul prin NFC, la comercianti

NETOPIA Payments anunta (intr-un comunicat de presa) lansarea serviciului de plata cu telefonul mobil la orice POS compatibil contactless, utilizand tehnologia NFC (Near Field Communication). Cel mai utilizat procesator de plati electronice din Romania transmite ca solutia este disponibila prin intermediul aplicatiei mobilPay Wallet, singurul portofel digital romanesc pentru plati diverse in toate mediile – magazinele online, la casele de marcat, direct din aplicatie (pentru facturi si alte servicii).

Astfel, NETOPIA Payments pune gratuit la dispozitia bancilor interesate o alternativa 100% romaneasca, prin care pot oferi clientilor lor o experienta de plata NFC securizata, fara limita de valoare a tranzactiei si acceptare imediata la orice POS al oricarui comerciant, prin simpla inrolare rapida si in siguranta a cardului in aplicatia mobilPay Wallet. Noua solutie este rapid de implementat atat pentru banci, cat si pentru clientii lor si disponibila pentru toti utilizatorii de telefoane mobile Android, acoperind astfel circa 80% din piata smartphone din Romania. Procesul de integrare al bancilor dureaza circa 2 luni, interval de timp mult mai mic decat in cazul altor solutii similare (unde implementarea dureaza minimum 1 an).

„Bancile au acum ocazia sa sustina fintech-urile romanesti si sa implementeze o solutie alternativa de plata contactless, cu ajutorul tehnologiei NFC prin mobilPay Wallet, oferind utilizatorilor lor o experienta de cumparaturi mult simplificata, direct cu telefonul la orice POS. Impreuna cu echipa NETOPIA Payments am dezvoltat o solutie complementara la aplicatiile proprii ale bancilor sau la alte solutii disponibile pe piata, 100% romaneasca, gratuita si rapid de implementat, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea sa aleaga cea mai potrivita solutie pentru ei atunci cand fac o plata contactless”, transmite Antonio Eram (foto, CEO NETOPIA Payments).

Potrivit reprezentantilor companiei, bancile pot beneficia de expunere imediata la peste 350.000 de utilizatori activi ai mobilPay Wallet in Romania, ceea ce poate genera un potential ridicat de noi utilizatori de carduri pentru acestea. Astfel, solutia ofera direct oricarei banci oportunitatea de a emite noi carduri compatibile cu tehnologia NFC, iar echipa mobilPay Wallet se poate ocupa de procesul initial de inrolare, pentru noii clienti ai bancii.

Leave a reply