Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

NETOPIA Payments a depasit 1 milion de tranzactii cu cardul procesate lunar

Cel mai mare procesator de plati electronice din Romania, NETOPIA Payments, anunta – intr-un comunicat de presa – ca a depasit cifra de 1 milion de tranzactii online cu cardul intermediate, in septembrie 2019. Asta inseamna o crestere cu 44% YoY; valoarea totala a tranzactiilor a crescut si ea, cu circa 15%. Compania transmite ca 60% din totalul tranzactiilor procesate in primele 9 luni ale acestui an au fost facute de pe dispozitive mobile, majoritatea utilizatorilor preferand smartphone-ul pentru a achizitiona produse si servicii.

„Piata de e-commerce in Romania se afla intr-un proces de sedimentare, iar acest lucru se observa in rezultatele inregistrate. Romanii incep sa isi doreasca mai multa rapiditate si mobilitate in zona platilor, iar noi nu facem decat sa le facilitam o experienta de cumparare cat mai simpla”, explica Antonio Eram (foto, CEO si Fondator NETOPIA Payments).

Din datele NETOPIA Payments, primele 9 luni ale anului au insemnat, in cifre:

  • o valoare medie a tranzactiilor cu cardul de 165 lei (in scadere cu 15% YoY, datorita diversificarii produselor si serviciilor ce pot fi in prezent platite online cu cardul)
  • cea mai mare tranzactie procesata – 65.000 lei (plata unui pachet turistic)
  • orasele in care s-au realizat cele mai multe plati electronice cu cardul au fost Bucuresti (40%), Cluj (11%), Timisoara (8%), Brasov (6%) si Iasi (5%)
  • numarul tranzactiilor procesate prin mobilPay Wallet a crescut cu 45% fata de intreg anul 2018, in timp ce valoarea lor a fost mai mare cu 25%
  • ponderea tranzactiilor pentru cumpararea biletelor de transport din mobilPay Wallet (inorase ca Ploiesti, Cluj-Napoca, Turda, Alba Iulia, Constanta, Resita si Timisoara) a crescut de la 5% la 13%

Comentariu ( 1 )

  1. […] lunar peste 2 milioane de tranzactii online via card sau SMS. Asta dupa ce, in septembrie 2019 a depasit 1 milion de tranzactii cu cardul procesate lunar (+44% YoY, 60% din totalul tranzactiilor procesate in primele 9 luni ale anului trecut fiind facute […]

Leave a reply