Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Netopia: doar 3.000 de comercianti romani ofera plata prin bitcoin

Revista „Business Review” a organizat, pe 19 iulie, la Bucuresti, conferinta internationala „Focus on Blockchain”, care a adus laolalta companii, antreprenori, investitori si pasionati de tehnologia blockchain si criptomonede, pentru discutii legate de aplicarea acestora in comertul contemporan, citim pe business-review.eu. Printre invitatii prezenti la conferinta s-au numarat: Piotr Gryko (R&D software Engineer & Open Source Development), Czegledi Tamas (Co-Fondator Blockchaineum Group), Cosmina Simion (Partener NNDKP), Andra Georgescu (Co-Fondator & COO Hey, Be Well!) si Antonio Eram (foto, CEO NETOPIA mobilPay).

Acesta din urma a explicat ca lumea nu este inca pregatita de platile prin bitcoin, nici cele prin carduri de credit nefiind inca la ordinea zilei. Netopia ofera plata prin bitcoin celor 6.000 de clienti din tara noastra, dar Eram spune ca doar in jur de 50% dintre ei s-au inscris in sistem. CEO-ul NETOPIA mobilPay a mai explicat ca ICO-urile (Initial Coin Offering, care strang capital in vederea lansarii unei noi monede digitale) de pe piata nu sunt organizate: 99% dintre copaniile care vor sa faca un ICO cred ca vor da piata peste cap, dar nu au nici macar un model de afaceri si o abordare legala, spune acesta.

ICO-urile fac un schimb de valoare inexistenta, nu fac decat sa convinga lumea sa investeasca intr-o moneda ce ar putea valora ceva, daca va fi acceptata ca metoda de plata candva. Dar 90% dintre ICO-uri dau faliment, iar 50% din restul de 10 procente patesc acelasi lucru in alte 4 luni.

Leave a reply