Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ministrii de finante cer noi taxe digitale, la intalnirea G20

Ministrii de finante si guvernatorii bancilor centrale europene au fost prezenti la intalnirea G20 din Buenos Aires (Argentina), unde s-au cerut noi taxe digitale, anunta reuters.com. Acestia promit ca, pana in 2020, vor evalua impactul economiei digitale asupra sistemului international de taxe si impozite. La inceputul anului, Comisia Europeana cerea reguli noi de taxare a economiei digitale (care sa impoziteze site-urile in tara in care utilizatorii interactioneaza cel mai mult cu respectiva companie si in care se face profitul), ceea ce ar afecta in jur de 200 companii (printre care Google, Facebook si Amazon) si ar genera venituri aditionale de 5 miliarde €/an.

„(Companiile digitale importante) trebuie sa-si plateasca cota parte de impozite, vorbim despre dreptate aici”, a spus Pierre Moscovici (Comisarul European pentru Afaceri Economice si Financiare), la intalnirea G20. Acesta a cerut adoptarea unui impozit pe profit pentru aceste companii, pana la final de 2018, ca solutie interimara. Cele mai afectate de asta vor fi companiile americane, a caror valoare in afara tarii-mama este dificil de masurat in scopul impozitarii reclamelor online pe teren european.

Leave a reply