Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Innova Capital a cumparat majoritatea actiunilor Grupului NETOPIA

Grupul NETOPIA anunta – intr-un comunicat de presa – vanzarea pachetului majoritar de actiuni catre Innova Capital, unul din cele mai importante fonduri de investitii de private equity din Europa Centrala si de Est.

Cel mai cunoscut jucator pe piata platilor online din Romania ofera solutii diversificate de plati electronice si alte servicii conexe, pentru un portofoliu de peste 25.000 de comercianti, majoritatea din sectorul IMM-urilor. Prin intermediul NETOPIA Payments sunt procesate anual  25% dintre tranzactiile online cu carduri de pe piata locala, iar aplicatia mobilPay Wallet este primul portofel digital multifunctional din Romania, care faciliteaza platile in mii de locatii online si offline. Totodata, NETOPIA este lider in solutii de plata prin SMS, o modalitate populara pentru plati de valoare redusa, in special pentru achizitionarea biletelor de transport in comun, plata parcarii si a taxelor pentru cartile de identitate.

Pe langa solutiile de plata, NETOPIA se afla in topul serviciilor de mesagerie SMS. Prin intermediul platformei Web2SMS, peste 10 milioane de romani au receptionat mesaje SMS de la diverse companii precum firme de curierat, institutii financiare, magazine online si agentii de marketing.

„Cu ajutorul echipei Innova Capital, ne dorim sa acceleram lansarea unor noi solutii inovative, intr-o industrie atat de dinamica cum este industria platilor online. Aceasta mutare strategica va consolida pozitia Grupului NETOPIA ca lider pe piata locala, oferind produse si servicii fara precedent. Suntem entuziasmati de perspectivele acestui parteneriat si ne bucuram ca am ajuns in acest punct”, transmite Antonio Eram (foto, Cofondator si CEO al Grupului NETOPIA).

„Analizam cu mare interes evolutiile dinamice ale economiei locale, in special potentialul extraordinar de crestere  al serviciilor digitale. Ne bucuram ca putem face o investitie  intr-unul din cei mai respectati lideri in randul furnizorilor de solutii moderne de plata, pe a doua piata ca marime din Europa Centrala si de Est”, completeaza Krzysztof Kulig (Senior Partner, Innova Capital).

Innova Capital este un manager de fond independent de private equity, care isi desfasoara activitatea din Polonia si investeste in achizitii majoritare in intreprinderi mijlocii cu activitati in Europa Centrala si de Est. De la infiintarea sa in 1994, Innova Capital a investit aproape 1,2 miliarde € in aproape 70 de companii, din 10 tari din regiune.

Leave a reply