Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Microferma OgradaVerde.ro extinde livrarea, in toata Romania

OgradaVerde.ro anunta – intr-un comunicat de presa – ca extinde livrarea la nivel national, pentru intreg portofoliul de produse, din aceasta luna. Microferma care comercializeaza online carne de pui, curcan si produse derivate de la animale hranite 100% natural a acoperit pana in prezent zonele Bucuresti-Ilfov, Breaza, Ploiesti si Brasov, iar acum va livra in toate judetele tarii.

Clientii OgradaVerde.ro pot comanda online atat produsele din portofoliul propriu (carne de pui, curcan si produse derivate), cat si peste 250 de produse comercializate cu ajutorul partenerilor, producatori locali care folosesc ingrediente si materie prima 100% naturale. Aceastea sunt livrate cu transport frigorific, fiind astfel asigurata prospetimea produselor, indiferent de destinatie.

„Extinderea catre livrarea nationala a venit ca urmare a solicitarilor tot mai active din partea clientilor. Este un pas natural in dezvoltarea microfermei, pe care ne-am dorit sa-l facem mai devreme, insa a fost nevoie mai intai de asigurarea infrastructurii, astfel incat sa ne mentinem promisiunea de a livra carne proaspata, in conditii de siguranta”, explica Victor Camarasoiu (foto, Fondator OgradaVerde.ro).

In prezent, cosul mediu cuprinde 7 produse, cu o valoare totala de 340 lei, pe primele locuri in preferintele de achizitie fiind produsele din carne de pui, urmate de cele de curcan si de lactate.  30% dintre clientii existenti comanda de cel putin 2 ori/luna, iar estimarile arata ca gradul de recurenta la nivel national va fi similar. Potrivit estimarilor curente, livrarile in tara vor ajunge sa reprezinte peste 40% din total, in maximum 2 ani.

Cifra de afaceri a microfermei infiintate in 2012 a fost de 250.000 € in primele 9 luni din 2021 (+20% YoY) si de 300.000 € in 2020. Pentru finalul anului, OgradaVerde.ro estimeaza mentinerea cresterii de 20% fata de 2020. Principalele motoare care sustin aceasta crestere sunt diversificarea portofoliului de produse si extinderea ariei de livrare.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply