Merita inscrierea magazinului meu online in directoare?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Daca da, care sunt cele mai indicate directoare, cele din Romania, din strainatate sau amandoua?

M-ar putea penaliza Google Penguin 2.0 daca imi inscriu site-ul in directoare straine si romanesti?

Din cate am inteles aceste link-uri nu sunt „naturale” si ar putea dauna. Sunt foarte multe site-uri care fac SEO ce recomanda aceste inscrieri.

Voi ce parere aveti?

Deschis 0
SEO Ludu Valentin 11 ani 5 raspuns 1672 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

  0
  2013-06-05T23:54:18+03:00

  Recomanda pt ca sunt cele mai usor de obtinut.
  Nu te penalizeaza nimeni. Doar sa nu faci 100 pe zi…

 1. Din punctul meu de vedere mai bine nu risca. Nu pachete, nu introdus toate odata cu aceeasi anchora si text duplicat, nu non trusted directories, nu straine daca ai site in ro si cel mai important fara black hat. Dmoz.org era important, dar s-a mai diluat:)
  Urmareste http://www.mattcutts.com/blog/what-to-expect-in-seo-in-the-coming-months/
  Iti trebuie backlinkuri de calitate, incepe cu cele din domeniul sitului tau!

 2. Deci cu seo nu e de joaca. In momentul in care incepi sa faci seo dupa „ce ai inteles”, iti asumi deja anumite riscuri. E ok insa daca e hobby si experienta acumulata aici o aplici pe un site ok.
  Inscrierea in directoare web a fost si este eficienta daca e facuta cu cap, vorbind acum pe cifre. O poti face la plezneala, dupa ce ai inteles, o poti face pe un pumn de caramele la baiatul care stie sa puna windows sau poti plati peste 200 euro la o firma ca a mea.
  Iti recomand totusi ultima versiune: un site banat/penalizat de la inscrierea la ieftineala te va costa mult mai mult in viitor.

 3. Strict pe seo, maxim 25% din ce afirma oamenii se si intampla, cel putin in ultimii 3-4 ani. Pe Romania si mai putin.
  Toata stima pt comunicarile companiei si abilitatea de a oferi raspunsuri la „intrebarile fara de raspuns”.

 4. Daca siteul tau este in lb rom, foloseste directoarele in romana. Iti sugerez sa o faci chiar tu, completeaza doar 2-3-4 directoare pe zi, fara sa iei notite, fa ti descrierea si titlul dupa mintea si imaginatia ta de la aceea ora. NU FOLOSI keyworduri principale in titlul, chiar daca visezi sa ajungi primul pe „pantofi” foloseste la directoare titluri gen „Cele mai bune reviewuri de pantofi”, „Magazinul de pantofi la moda”,etc

  dirpedia.ro este o lista completa de directoare, ia le la rand.

Lasă un răspuns

Browse