Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Meli Melo organizeaza un targ online de Martisor

Dupa un an dificil din multe puncte de vedere, MeliMeloParis.ro anunta, intr-un comunicat de presa, organizarea unui targ online de Martisor: clientii vor putea alege din peste 300 de modele de martisoare individuale sau la set de 5/10 piese si brose elegante. Lansat la final de februarie, targul se va incheia pe 8 martie.

„Perioada Martisorului este deja o traditie pentru Meli Melo si, in fiecare an, clientii se bucura de varietatea de modele pe care le pregatim. Dat fiind feedback-ul pozitiv pe care il primim la fiecare editie, ne asteptam ca editia online a anului 2021 sa aduca o crestere de 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut”, transmite Stephane Dumas (Fondator Meli Melo).

Anul 2020 a reprezentat o provocare pentru Meli Melo, jucator de top pe piata accesoriilor din Romania. Dupa mai bine de 3 luni in care a fost nevoita sa-si inchida magazinele fizice, compania si-a regandit strategia de business, astfel incat sa se adapteze la noile tendinte de consum si sa consolideze pozitia magazinului online propriu. „Castigul nostru pentru 2020 a fost ca am reusit sa pastram cea mai mare parte din echipa si ca Meli Melo a reusit sa se adapteze unui context economic dificil. Pentru 2021, cel mai important proiect al nostru este dezvoltarea site-ului, unde vom creste numarul produselor si vom imbunatati experienta clientilor cu site-ul, procesul de livrare si de retur, ca intr-un final sa oferim o mai buna experienta clientilor nostri”, adauga Stephane Dumas.

Leave a reply