Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

MasterCard: pana in 2020, 38% dintre platile din UE vor fi digitale

Mobile_payment

MasterCard anunta, intr-un comunicat intern, ca – in urmatorii 4 ani – peste o treime dinte platile efectuate de consumatorii din tarile Uniunii Europene vor fi plati digitale, scrie finextra.com. Asta va fi posibil datorita faptului ca MasterCard permite plati cat se poate de sigure, indiferent de modul in care sunt facute (gratie MasterCard Digital Enablement Service). „Pe masura ce ecosistemul de plata se muta de la plastic spre digital, iar consumatorii aleg sa plateasca folosind o varietate de gadget-uri si device-uri, MDES ofera siguranta totala, asigurandu-se ca bancile, retailerii si consumatorii au acces la cea mai sigura modalitate de plata pe toate continentele”, a explicat in comunicatul amintit David Dechamps (seful Digital Payments Europe la MasterCard).

MDES a fost incorporat anul trecut, in vara, in Apple Pay, in Marea Britanie (iar acum leaga de serviciul Apple peste 70% dintre detinatorii de conturi la bancile britanice); urmeaza o miscare similara in tara amintita pentru Samsung Pay si Android Pay, care le va permite oamenilor sa-si digitalizeze cardurile pe mai multe device-uri. Providerii de carduri si servicii de portofel virtual au in lucru proiecte MDES in 18 tari din Europa.

Leave a reply