Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marketplace-ul artizanal Handmade (Amazon) vine in Europa

handmade-at-amazon

Marketplace-ul artizanal Handmade at Amazon, competitor al Etsy (website e-commerce peer-to-peer fondat in 2005, care vinde produse si accesorii handmade si vintage), se va extinde in Marea Britanie, Franta, Germania, Italia si Spania, anunta techcrunch.come. Miscarea este una rapida: Handmade in the US s-a lansat in octombrie 2015 si gigantul online cu sediul in Seattle asteapta de obicei cativa ani inainte de a-si extinde produsele/serviciile in afara pietei-mama americane.

Pentru inceput, Handmade va oferi spre vanzare 30.000 de „produse handmade originale create si vandute direct de diferiti artizani europeni”. Produsele pot fi gasite cautandu-le dupa categorie (bijuterii, decoratiuni pentru casa, jucarii etc.), dupa tara de origine a artizanilor si dupa pret.

In plus, Amazon a anuntat ca site-ul american Handmade isi extinde serviciul de livrare in 2 zile (disponibil pentru membrii Amazon Prime) la mii de produse noi, din dorinta de a atrage noi abonati. Pe Handmade in the US sunt puse in vanzare 500.000 de produse (realizate in 50 de state si peste 80 de tari din lume), numar care s-a marit de 5 ori in ultimele 12 luni, dar care nu se poate compara cu oferta competitorilor de la Etsy. Acesta din urma vinde momentan 40 de milioane de produse de la 1,7 milioane de artizani, unui numar de 26,1 milioane de clienti. Si 30% din vanzarile sale brute vin din afara SUA, tinta fiind sa atinga 50%, in timp.

CEO-ul Etsy, Chad Dickerson, a explicat recent ca Handmade by Amazon nu a afectat deloc compania sa, aceasta investind in continuare pentru a-si mentine locul fruntas pe piata: de curand, a cumparat start-up-ul Blackbird Technologies, caer foloseste inteligenta artificiala pentru a imbunatati search-ul prin image recognition si procesarea limbajului natural.

Leave a reply