Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marketerii din Romania fac performanta.10% Rata de conversie obtin cei care fac retargeting

Retargetingul, colectarea de informatii despre actiunile pe care le fac utilizatorii pe un site web siretargetarea lor prin email sau anunturi grafice, in cazul destinatiilor de plasare aduc de 10 ori mai multe vanzari magazinelor online.

In prezent, 99% dintre vizitatorii unui site de comert electronic din Romania raman doar la stadiul de vizitatori. Aceasta este practic cea mai mare problema a magazinelor online.

Motivul pentru care toti marketerii ar trebui sa-l foloseasca este acela ca retargeting-ul reuseste sa aduca inapoi peste 37% dintre acesti vizitatori, crescand astefel rata de conversie si veniturile magazinului. 

Retargeting.Biz este platforma de email marketing prin care magazinele online pot sa comunice personalizat cu fiecare vizitator, in functie de actiunile pe care acesta le face pe paginile site-ului. Triggerele, instrumentele pe care Retargeting.Biz le foloseste sunt practic raspunsuri la actiunile utilizatorilor.

Live Results

Miercuri, 24 Iunie 2015, Retargeting.Biz a lansat pagina Live Results. Aici platforma afiseaza inimportante triggere folosite.

“Ne dorim sa venim in ajutorul magazinelor online din cat mai multe domenii, atat pe piata dinRomania cat si international. Rezultatele noastre de pana acum demonstreaza ca Retargeting.Biz are potential si ca poate creste considerabil rezultatele clientilor nostri: 107 Clienti, 1.061.101 Triggere prin email trimise, 3.021.311 Triggere Live afisate, 1.078.920,49 EUR, 10.21% Rata deConversie”, spune Rares Banescu CEO Retargeting.Biz 

Principalele triggere pe care Retargeting.Biz le pune la dispozitie magazinelor online sunt live, pentru vizitatorii noi ai site-ului si triggerele prin email, pentru abonatii la newsletter-ul magazinului online. In prezent este folosit de peste 100 de magazine online din diferite cateogorii: fashion, IT&C, auto, cosmetice, food, decoratiuni interioare si altele.

Despre Retargeting.Biz

Retargeting.Biz este un start up romanesc ce propune magazinelor online un software care sa ii ajute sa comunice personalizat cu fiecare vizitator, in functie de actiunile lor. Retargeting.Biz este infiintat de Rares Banescu, care are o experienta de peste 7 ani in dezvoltarea produselor online.

Leave a reply