Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: stocurile alimentare si Sarbatorile au impulsionat retailul, in octombrie

Restrictiile impuse de noul coronavirus au determinat britanicii sa faca stocuri alimentare si sa se pregateasca din timp de Craciun, cumparand cadourile inca din octombrie, citim pe offshorecorporatesource.com. Conform datelor  KPMG si British Retail Consortium, vanzarile cu amanuntul au crescut in luma amintita cu 4,9% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut – aceasta fiind a cincea luna consecutiva de crestere.

Populatia a cumparat alimente, cadouri si haine pentru stat in casa – alegeri motivate de noile restrictii impuse in Marea Britanie, unde valul doi de COVID-19 face ravagii (ca si in restul Europei, de altfel). Cumparaturile non-alimentare de produse au crecut cu 39% YoY, in octombrie, ajungand acum sa reprezinte peste 42% din totalul vanzarilor cu amanuntul facute online (cu 11% mai mult decat in aceeasi luna din 2019). In paralel, britanicii au cheltuit cu 14% mai mult in  supermarketuri, iar shopping-ul online in cazul acestora s-a dublat YoY.

Conform unui sondaj de opinie efectuat de Barclaycard in perioada 23-26 octombrie, 1 din 3 persoane din Marea Britanie recunoaste ca si-a facut stocuri de produse esentiale, in cazul in care acestea ar disparea din magazine.

Leave a reply