Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: Guvernul accepta plata online prin Apple Pay si Google Pay

Guvernul Marii Britanii a inceput sa accepte plata online a anumitor servicii prin metode de plata mobile, ca Apple Pay si Google Pay, care aproba tranzactiile prin amprente sau recunoastere faciala, anunta itv.com. Cele 4 servicii pentru care doritorii pot plati online astfel sunt:

  • Global Entry Service – permite cetatenilor britanici sa obtina rapid intrarea in SUA
  • Disclosure and Barring Service – permite organizatiilor sa fac recrutare sigura, prin identificarea candidatilor care nu sunt potriviti pentru anumite job-uri, prin verificarea cazierului
  • Registered Traveller Service – ajuta strainii sa intre in tara mai rapid, fara a completa un landing card
  • Electronic Visa Waiver Service – ajuta cetatenii din Kuweit, Oman, Qatar si Emiratele Arabe Unite sa viziteze tara timp de 6 luni

Site-ul gov.uk nu va fi singurul care va accepta astfel de tranzactii: in cursul acestui an, ideea va fi extinsa si la nivelul local, al politiei si al NHS (sistemul de asistenta medicala de stat). In Marea Britanie, Apple Pay este disponibil din 2015, iar Google Pay din 2016. „Prin faptul ca permitem oamenilor sa plateasca pentru servicii guvernamentale prin Apple Pay si Google Pay ne asiguram ca acestia nu vor trebui sa introduca datele carului lor de credit sau de debit atunci cand fac plati. Aceasta inovatie va mari siguranta serviciului gov.uk Pay pentru utilizatori si speram ca le va usura mult experiente online”, a transmis Till Wirth (Lead Product Manager, gov.uk Pay). Platforma gov.uk Pay a fost lansata in 2016 si a inregistrat, pana in prezent, peste 2,9 milioane de tranzactii cu cardul.

Leave a reply