Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Magazinele online Blugento, de 7 ori mai multe comenzi YOY, in aprilie

Magazinele online care folosesc platforma Blugento au inregistrat o crestere de 7 ori YoY a numarului de comenzi, de la inceputul lunii aprilie, anunta compania, intr-un comunicat de presa. In plus, incasarile magazinelor e-commerce au crescut de 6 ori de la inceputul lui aprilie, fata de perioada similara din 2019. Mai mult, numarul comenzilor plasate intr-o singura zi (14 aprilie) in toate magazinele online care utilizeaza platforma Blugento a fost cu peste 20% mai mare fata de cel inregistrat de Black Friday 2019. In ultima luna si jumatate, nivelul companiilor care vor sa isi dezvolte componenta online a crescut semnificativ, iar bugetele de promovare in online s-au dublat, in unele cazuri, in ultimele 30 de zile.

Cresterile inregistrate vin pe fondul schimbarii comportamentului de consum in contextul pandemiei COVID-19, generata de starea de urgenta instituita de autoritati si a modificarii rapide a strategiilor companiilor, care integreaza segmentul online in canalele de vanzare.

„Am dezvoltat foarte mult platforma Blugento in ultimul an. Ultima luna a fost pentru noi un test care valideaza inca o data fiabilitatea si stabilitatea platformei. Este evident ca toti cei care inca nu sunt prezenti online au nevoie sa faca aceasta trecere cat mai repede, chiar daca viziunea finala a magazinului online pe care si-l doresc se va contura in timp. Dupa o perioada in care chiar si cei mai putin digitalizati se vad in situatia de a face shopping online, ne asteptam ca aceasta schimbare generalizata a comportamentului de cumparare sa fie definitiva. De aceea, magazinele care nu vor vinde online in cel mai scurt timp vor avea de pierdut nu doar acum, dar si pe termen mediu”, transmite Sadu Babasan (foto, CEO Blugento).

Pentru deschiderea unui magazin online pe platforma Blugento, clientii au la dispozitie 3 pachete, scalate pe nevoile clientilor (Start, Business si Global), la preturi care incep de la 199 €/luna. Mai mult, in luna aprilie, companiile care vor sa isi deschida un magazin online, beneficiaza de 3 luni gratuite la abonamentul lunar si zeci de optiuni de magazine cu design predefinit, la 790 € + TVA.s

Leave a reply