Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Listarea pe marketplace creste vanzarile retailerilor cu pana la 60%/an

Marius Panait_Teamshare

Magazinele online care se listeaza pe marketplace-uri isi cresc substantial afacerile inca din primul an, transmite platforma de e-commerce Teamshare.ro, intr-un comunicat de presa. Platforma integrata cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP (Enterprise Resource Planning), adresata clientilor B2B si B2C, este folosita in prezent de peste 200 de clienti din Romania si tari ca Marea Britanie, Franta, Austria sau Rusia.

Potrivit datelor Teamshare, marketplace-urile sunt una dintre nisele cu cea mai mare rata de dezvoltare din Romania ultimilor ani, iar astfel retailerii isi sporesc vizibilitatea online si au parte de volume de vanzari mai mari chiar si cu 60% la un an de la listarea pe ele. „In prezent, platforma Teamshare este integrata cu principalele canale de acest gen din tara – eMAG, Okazii.ro, Cel.ro, evoMAG si Elefant.ro. Acestea genereaza rulaje mai mari cu pana la 20% inca din primele trei luni de la adoptarea acestui model de business si cu 60% dupa primul an. Numarul magazinelor online care se listeaza pe marketplace-uri creste constant pentru ca aceste canale de vanzari permit listarea facila a portofoliului de produse, a ofertelor, receptionarea comenzilor si transmiterea inapoi a facturilor asociate. In plus, retailerii au acces la o configurare simpla, care asigura control total asupra produselor listate, atat pentru imagini, descrieri, proprietati, cat si pentru stocuri, preturi de lista, promotii si oferte”, explica Marius Panait (foto, Managing Partner Entelion Software, compania din spatele platformei Teamshare).

Majoritatea clientilor companiei solicita site­-uri B2B, integrate cu sisteme ERP, dar si marketplace-­uri si aproximativ 40% dintre companiile care folosesc platforma integrata de e-commerce Teamshare vand online si pe marketplace-uri. Pana la sfarsitul anului, ponderea acestora ar urma sa ajunga la 60%. Integrarea unui magazin cu o platforma de tip marketplace se poate face in cel mult cateva saptamani. Interconectarea tehnica a magazinului cu un marketplace se face in doar 3 zile, dar optimizarea trebuie facuta continuu, pentru ca marketplace-urile evolueaza si isi schimba constant structura interfetei de conectare.

Leave a reply