Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Amazon vrea sa ajunga tocmai in India rurala

amazon

Gigantul online cu radacini in Seattle si start-up-ul e-commerce StoreKing au facut un parteneriat menit sa faca mai cunoscut brand-ul Amazon in zonele rurale din sudul Indiei, aflam  de pe supplychainanalysis.igd.com. StoreKing este omniprezent in zona, oferind clientilor peste 10.000 de tablete instalate in magazine de retail si alimentare, cu ajutorul carora acestia pot comanda produse online. Tabletele sunt accesibile tuturor doritorilor, oferindu-le informatii despre produse in dialectele locale.

Profitand de reteaua logistica existenta a celor de la StoreKing, Amazon va putea vinde produse de pe site-ul propriu, initiativa venind in completarea lansarii initiativei Udaam, in 2014. Atunci, Amazon a inceput sa recruteze antreprenori locali indieni, in zonele in care Internetul nu e omniprezent (orase mici), care sa ii convinga pe oamenii care cumpara in magazinele lor fizice sa intre pe Amazon, pentru a da o sansa e-commerce-ului.

In plus, gigantul online ofera in India, de la lansare, plata cash la livrare, livrare efectuata cu ajutorul India Post. Si are un parteneriat cu magazinele locale Kirana, prin intermediul careia patronii acestora pot vinde alimente online de pe Amazon.

Raspunde la aceasta intrebare