Link-uri catre site din social media

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

In general, la un site, este bine sa distribuim link-uri cu pagini din site, sub forma de postari pe facebook, twitter, google plus ? ajuta la SEO toate aceste link-uri cu oferte diferite din site ?

Multumesc

Deschis 0
Campanii in Social Media SEO Mihai Dorin 9 ani 4 raspuns 1279 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. La SEO NU, daca te referi la SEO dpdv pozitii in GOOGLE.

 2. Salut Mihai,

  In timp ce parerile expertilor sunt impartite cu privire la aportul pozitiv, negativ sau inexistent al social media in SEO, toata lumea este de acord ca retelele sociale isi au locul lor in strategia ta de vanzare si au un impact pozitiv asupra afacerii tale.

  The sfatuiesc sa vezi social media ca un instrument aparte care, daca e bine integerat in strategia magazinului tau, te poate ajuta sa-ti atingi mai usor scopul final (citeste vanzarile).
  Social Media nu este un instrument care sa ajute SEO, sau CTR sau alti parametri, este un instrument de sine statator care trebuie folosit diferit in functie de nisa, magazin, publicul tinta si intreaga ta strategie de marketing. Sunt avantaje si dezavantaje in functie de situatia particulara a magazinului tau, dar in principiu toata lumea este de acord ca social media mai mult ajuta decat strica.

  Pleaca de la prezumptia ca te ajuta, gaseste-i locul in strategia ta de vazari, testeaza sa vezi ce avantaje concrete iti aduce tie in particular si apoi poti decide cat timp si bani sa ii aloci din bugetul tau.

  Aici ai cateva informatii despre cum sa “sharuiesti” – https://ecompedia.ro/postarea-in-google-poate-fi-considerata-duplicare-de-continut.html

  Sper sa te ajute.
  E.

 3. Va multumesc pentru timpul acordat,sunt informatii pretioase.Sunt intru-totul deacord cu impactul social media in business in general si in vanzari.Noi activam in turism si la fiecare oferta de sejur care o punem pe site, am stabilit ca link-ul acelei oferte sa al distribuim in google+ si twitter (cu toate ca nu avem inca followers pe twitter si nici prea multi pe google+) dar cred ca vor creste treptat.Pe facebook suntem foarte activi si cu postari de oferte cu link catre site , dar si postari “funny” sau cu informatii despre anumite destinatii turistice.Facebook a dat cele mai multe rezultate pana acum si traficul monitorizat de analytics dovedeste acest lucru, deoarece sunt foarte multe vizite pe site din facebook si mai ales din facebook de pe mobil.Avem si conversii din facebook.
  Nu eram sigur daca ma ajuta la seo aceste postari cu link, dar sunt convins ca in timp ne ajuta la popularitatea site-ului.
  daca mai aveti sugestii, va rog sa le impartasiti
  ps
  nu stiu din you tube la filmuletele noastre cum pot face sa am link catre site.

  multumesc

 4. Salut Mihai,

  Incearca sa folosesti social media mai mult pentru ati ajuta viztatorii si clientii decat pentru link.
  Pe Youtube poti pune un link catre pagina ofertei in descrierea clipului. In plus, te sfatuiesc sa adaugi Annotations cu linkuri spre alte clipuri ale tale si un subscribe intr-unul din colturi, ca vizitatorii sa te poate urmarii usor.

  Cu privire la Twitter, G+ si FB – ma bucur ca FB functioneaza pt voi. Priveste lucrurile cu deschidere – sunt zeci si sute de retele sociale. Foloseste Pinterest (forte apreciat in turism), Instagram (pentru upload poze utilizatori), foloseste Vine (clipuri de 6 secunde), un blog pe Tumblr, poze pe Flickr, povesti ale utilizatorilor pe Storify, articole si locatii pe Stumble Upon, bookmarkuri pe Delicious si Diigo … etc

  Pare (si este) un volum mare de munca, dar cu cat apari in mai multe locatii, cu atat esti mai usopr de gasit. In afara de asta, G indexeaza aceste locatii si le afiseaza in pagina de rezultate la cautari legate de continutul de pe ele.

  Sper sa te ajute.
  E.

Lasă un răspuns

Browse