Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

LifeBox.ro: +70% YoY comenzi de meniuri pentru slabit, dupa Sarbatori

Comenzile de meniuri hipocalorice LifeBox au crescut cu 70% YoY, in prima jumatate a lunii ianuarie, dupa Sarbatorile de iarna, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Liderul pietei de healthy food delivery din Romania noteaza ca cei mai multi dintre clientii companiei comanda meniuri hipocalorice in ianuarie din dorinta de a adopta un stil de viata mai organizat si mai sanatos sau pentru ca vor sa fie in forma si sa piarda kilogramele in plus, acumulate de Sarbatori. Respondentii au mai mentionat nevoia de a se simti mai bine si de a avea mai multa energie, dar si dorinta de a avea mai mult timp pentru ei, familie si prieteni, activitatea profesionala sau hobby-uri.

Anul trecut, investitiile LifeBox s-au concentrat in principal pe dezvoltarea business-ului si o strategie sustenabila pe viitor. Cea mai aglomerata perioada a anului 2020 (apropo de numarul de comenzi) a fost tot luna ianuarie, confirmata deja ca fiind cel mai bun interval al anului, in acest sens. De asemenea, ponderea clientilor care au ales sa plateasca meniurile online cu cardul a crescut cu 21% fata de anul 2019, majorare stimulata si de eliminarea optiunii de plata in numerar pe toata durata starii de urgenta, din prima jumatate a anului, ca o masura in plus de preventie impotriva raspandirii coronavirusului.

Pentru 2021, compania are in plan sa continue investitiile in zona operationala: organizarea unui nou spatiu de productie mai extins, tehnologizarea bucatariei (pentru a facilita activitatea de zi cu zi a echipei). Totodata, LifeBox.ro va lansa un nou site, cu design si functionalitati care le vor oferi clientilor o experienta de cumparare intuitiva, flexibila si eficienta.

„Anul 2020 a fost unul plin de provocari, in contextul pandemiei, dar am ales sa reactionam rapid si sa investim in imbunatatirea serviciilor noastre. Ne-am continuat misiunea de a-i ajuta pe clienti sa inteleaga conceptul si rolul unei alimentatii sanatoase, mai ales intr-o perioada in care imunitatea organismului poate scadea, din cauza schimbarilor sau a stresului”, transmit Florin Scarlat, Radu Balaceanu si Lukasz Kuzniar (foto, de la st. la dr., Co-fondatorii LifeBox).

Leave a reply