Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

LIFE IS HARD cumpara 100% din actiunile Innobyte.com

LIFE IS HARD (LIH) a convocat Adunarea Generala a Actionarilor, pentru a aproba achizitionarea a 100% din pachetul de actiuni Innobyte.com, unul dintre principalii jucatori pe piata e-commerce din Romania. Conform comunicatului de presa care anunta preluarea, cele doua companii au intrat in etapa de due diligence. LIH (companie listata la Bursa de Valori Bucuresti) intentioneaza sa isi adauge, astfel, noi competente complementare portofoliului sau de specializari, care cuprinde solutii tehnologice adresate in principal pietei IMM din Romania.

Termenii tranzactiei vor fi definiti in perioada de due diligence de catre actionarii Innobyte si Consiliul de Administratie al LIH, condus de antreprenorul Catalin Chis (care detine si pachetul majoritar de actiuni al companiei). Dupa realizarea tranzactiei, actualii actionari ai Innobyte urmeaza sa detina actiuni in cadrul LIH, iar echipa de management va ramane in continuare implicata in dezvoltarea afacerii e-commerce, in rol operational.

„LIFE IS HARD|Work Soft a inceput un proces activ de consolidare a fundamentului sau de crestere pentru anii urmatori, astfel incat sa devina un partener cu relevanta majora pe zona de digitalizare pentru companiile si comunitatile din Romania. Complementaritatea si viziunea comuna de crestere pe care le avem cu Innobyte stau la baza discutiilor pe care le derulam si sunt premise importante pentru a continua dezvoltarea companiilor noastre intr-o formula comuna”, transmite Catalin Chis (foto sus).

„Innobyte are o echipa de exceptie, iar performantele de business sunt constant in crestere in ultimii ani. Ne dorim sa ne punem cat mai bine in valoare capabilitatile de digitalizare, iar rezultatele muncii noastre sa fie reflectate direct in valoarea companiei in fata investitorilor de la bursa, prin tranzactia pe care o pregatim alaturi de LIFE IS HARD”, completeaza Catalin Somfalean (foto sus, Actionar majoritar si Managing Partner Innobyte).

Leave a reply