Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Lider mondial în motoare de recomandări, algoritmi și predicții de e-commerce, activ pe piața din România

algoritmi și predicții de e-commerce

Gravity R&D este unul dintre liderii mondiali în motoare de recomandări  şi algoritmi de predicţie bazaţi pe date istorice ale userilor. La un an de când a început colaborarea cu eMAG,  intrând astfel pe piața de e-commerce din România, Gravity R&D anunță o evoluție pozitivă ce se traduce prin creșterea ratei de conversie cu până la 30% și venituri suplimentare de 9 euro/1000 de recomandări.

În România,  Gravity R&D este singurul furnizor care oferă un pachet complex de servicii atât pentru utilizatorii de desktop cât și pentru cei de mobil (de la box-uri de recomandări on-site, produse relevante pentru fiecare user, retarghetare personalizată, conversia și retenția userilor cu ajutorul bannerelor publicitare, newslettere personalizate, îmbunătățirea funcțiilor de search). În prezent, Gravity este o extensie a echipei eMAG de dezvoltare in-house, integrarea fiind extinsă în toate țările unde eMAG este prezent: Bulgaria, Ungaria, Polonia.

“Avem mare încredere în eficiența tehnologiei noastre și în capacitatea de a livra rezultate conform așteptărilor. Când am hotărât intrarea pe piața din România, cel mai logic pas a fost să testăm soluția noastră pentru cel mai mare jucător din piața de e-commerce. Cooperarea cu eMAG a confirmat așteptările noastre și ne dorim extinderea pe piața locală”, spune Șerban Manea, Business Development Manager Gravity România într-un comunicat de presă.

Gravity ofera soluţii de recomandare scalabile atât pentru nevoile complexe de integrare ale magazinelor online mari, precum şi varianta self-service www.recoplatform.com pentru business-urile mici şi mijlocii. Gravity are o bogată experiență internațională, lucrând de-a lungul timpului pentru companii precum dailymotion.com, grupul Allegro (allegro.pl), grupul Schibsted (fost tocmai.ro in Romania, mudah.my (Malaysia), jofogas.hu (Ungaria), avito.ma – Maroc), OLX Brazilia, jora.com, reteaua Extreme Digital (edigital.ro/hu/cz/sk).

Leave a reply