Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon face o emisiune in care poti cumpara live produsele

style code

Recode.net scria, la inceputul anului, ca Amazon ar putea deveni compania de retail nr. 1 din SUA pana in 2017, dupa ce numarul produselor listate pe site in categoriile „Haine si Accesorii” a crescut cu 91% in ultimul an, ajungand la 30 de milioane (echivalentul produselor vandute in 250 de magazine Walmart). Acum, techcrunch.com scrie ca gigantul online a lansat prima emisiune live in timpul careia privitorii pot cumpara pe loc produsele prezentate in ea – un experiment in domeniul e-commerce-ului interactiv.

Intitulat „Style Code Live”, show-ul de fashion si beauty s-a lansat pe 9 martie, are 30 de minute si e transmis live pe Amazon.com de luni pana vineri, de la ora 9 p.m. ET (4 dimineata, ora Romaniei). Prezentatori sunt Frankie Grande (participant la „Big Brother 16”, foto st.), Rachel Smith (corespondent ABC News, foto centru) si Lyndsey Rodrigues (fosta gazda MTV). Emisiunea include sfaturi de moda si frumusete de la experti in domeniu, un chat live care le permite oamenilor sa comunice cu gazdele, un sistem de feedback si un sistem prin care privitorii pot accesa link-urile produselor prezentate, pe Amazon, pentru a le cumpara pe loc.

Leave a reply