Legislatie produse electrocasnice second hand

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Va rog, stie cineva daca exista vre-o legislatie referitoare la produsele electrocasnice second hand, aduse din alta tara fara acte, si comercializate prin intermediul unui magazin virtual, fizic si pe site-urile de anunturi gratuite? Orice informatie este bine venita.
Multumesc anticipat!

Deschis 0
Chestiuni legale Organizare magazin online AdrianR 9 ani 3 raspuns 2774 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

  1. Asta ar insemna ca toate site-urile de anunturi sa fie amendate? Pe okazii.ro iti puteai face inclusiv “magazin” propriu.

  2. Cautand pe site-urile de anunturi am dat de mai multe anunturi cu electrocasnice si alte produse aduse din alta tara dar din interiorul comunitatii europene, probabil luate gratuit de acolo sau la preturi foarte mici. Nu stiu cum garanteaza vanzatorul produsele pe care le vinde si mai ales nu stiu ce fel de acte poate sa detina el pentru aceste produse. Sigur trebuie sa fie o reglementare si pe aceasta nisa.

  3. Impresia mea e ca nu exista reglementari.
    Practic “ionescu ion” cu email “ionescu@yahoo” si telefon abc vinde un produs second via anunturi internet. Ca sa-i poata oferi garantie, fiecare produs ar trebui sa aiba un certificat oferit de un service/reprezentanta autorizat/a, lucru care i-ar creste imens pretul.
    De vazut totusi cum ofera garantia magazinele specializate pe produse it second (6 luni – 1 an).

Lasă un răspuns

Browse