Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

La 10 ani de WatchShop.ro, site-ul se extinde offline

WatchShop.ro a implinit 10 ani de la aparitia pe piata autohtona si anunta extinderea la nivel national, in 25 de magazine fizice, in care va vinde brand-urile importate exclusiv in Romania (William S., Ingersoll, Accurist si Sekonda, carora li se vor adauga nume noi). Conform comunicatului de presa, extinderea va avea loc pana la finalul anului. Vestea vine pe fondul dorintei retailerului – care detine o cota de peste 20% din piata de ceasuri online din Romania – de a usura si mai mult accesul clentilor la produsele si serviciile proprii: in vara, compania a deschis un prim magazin fizic (AFI Cotroceni, Bucuresti, in urma unei investitii de 35.000 €), pe langa showroom-ul din Capitala (Str. Banu Manta, nr. 60).

„Suntem de 10 ani pe o piata foarte competitiva, pe care am crescut constant si am ajuns la o maturitate a business-ului care ne ofera increderea ca putem replica in offline un model de succes din online. Odata cu extinderea in magazine fizice, ne apropiem si mai mult de clientii nostri (care pot vedea si testa produsele inainte de a le cumpara) si targetam, in acelasi timp, o alta categorie de clienti, care prefera achizitiile offline”, explica Dragos Diaconu (foto, CEO WatchShop.ro).

Pentru a marca aniversarea de 10 ani, cel mai mare magazin online de ceasuri originale din Romania a organizat o campanie promotionala la mii de produse, in perioada 26-30 septembrie (a doua cea mai importanta din an, dupa Black Friday): reduceri de pana la 80% si garantie de 10 ani la toate ceasurile cumparate in primele 2 zile ale campaniei.

Leave a reply