Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Kenya: e-commerce-ul creste, ajutat de M-Pesa&PayPal

M-PESAPayPal si Safaricom (care a lansat portofelul mobil M-PESA, in 2007) vor colabora pe teritoriul african, pentru a ajuta clientii care folosesc M-PESA sa plateasca orice comerciant online, folosind conturi de PayPal, scrie businesswire.com. Sistemul va folosi tehnologia marca TransferTo (retea de plati transfrontaliere care conecteaza institutii financiare si provideri de servicii financiare digitale) si va promova e-commerce-ul african, afacerile online din tara amintita putand vinde in intreaga lume si incasa in siguranta banii de la clienti folosindu-si conturile de PayPal, pentru transferul in portofelul M-PESA. Acesta le ofera africanilor posibilitatea de a plati rapid si usor de pe orice telefon mobil.

„Colaborarea intre PayPal si M-PESA face parte din strategia pe termen lung a companiei, democratizand serviciile financiare pe continentul african si facilitand e-commerce-ul. Suntem incantati sa aducem serviciile comune PayPal si M-PESA pe piata kenyana, utilizatorii putand sa primeasca si sa trimita bani in conturile proprii mai usor si mai sigur, participand la economia digitala globala”, explica Efi Dahan (General Manager PayPal pentru Orientul Mijlociu, Africa şi Russia).

La nivel global, platforma PayPal are 227 milioane de utilizatori activi, este disponibila in peste 200 de piete din lume si permite consumatorilor si comerciantilor sa primeasca bani in peste 100 de valute si sa-si extraga fondurile din cont in 56 de valute. Safaricom ofera solutii de dezvoltare si financiare, are 29,5 milioane de utilizatori, peste 100 de produse diferite in portfoliu si ofera acoperire 2G unui procent de 95% dintre kenyeni, iar 3G si 4G – unui unui procent de 80% dintre kenyeni.

Leave a reply