Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Daikin Romania si-a lansat propriul magazin online, buydaikin.ro

Daikin Romania anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea magazinului online buydaikin.ro, unde ofera clientilor acces rapid la solutiile de climatizare si purificare a aerului. Subsidiara locala a liderului mondial pe piata aparatelor de aer conditionat, Daikin este primul producator de pe piata locala a sistemelor de aer conditionat (HVAC-R) care investeste in propria platforma de comert online. Iar Romania devine prima tara din grupul Daikin cu e-shop propriu.

„Inca de la inceputul pandemiei, de cand casele au devenit si birou, dar si gradinita, scoala, sala de sport si nu numai, a crescut preocuparea oamenilor pentru calitatea aerului din spatiile in care isi petrec timpul si, in acelasi timp, s-a schimbat radical felul in care fac cumparaturi. Clientii isi doresc din ce in ce mai multe lucruri, in primul rand sa poata achizitiona online din cat mai putine click-uri, sa aiba informatii complete, iar noi, la Daikin, cautam in permanenta sa venim cu noi solutii orientate spre nevoile si asteptarile consumatorilor, astfel ca lansarea propriului magazin online este inca un pas pe care il facem in aceasta directie. Dorim sa asiguram un proces cat mai simplu si rapid, atat pentru achizitionarea echipamentelor performante de racire si purificare a aerului, cat si pentru serviciile de montaj si transport. Astfel, consumatorul se poate bucura de cea mai buna calitate a aerului din interior in cel mai scurt timp”, transmite Daniel Vasile (foto, Managing Director Daikin Romania).

Buydaikin.ro ofera servicii integrate de vanzare, precum: consultanta digitala, instalare rapida asigurata de profesionisti, costuri transparente, garantie extinsa, transport gratuit si suport permanent post-vanzare. Magazinul online include si un configurator inteligent de produse, pe care utilizatorii il pot folosi pentru a-si alege corect echipamentele potrivite spatiului lor si toate accesoriile compatibile, in functie de indicatori precum suprafata sau tipul de izolatie a locuintei. Lansarea magazinului online face parte din strategia companiei de a fi mai aproape de consumatori.

Indiferent de modelul de aparat de aer conditionat achizitionat ales, montajul este asigurat de un partener autorizat Daikin, in maximum 5 zile de la data achizitiei, iar costurile sunt incluse transparent in cosul de cumparaturi. Platforma online ofera transport gratuit pentru orice comanda, indiferent de valoarea ei, iar unitatile de aer conditionat inscrise in platforma StandByMe.daikin.ro beneficiaza gratuit de garantie extinsa de pana la 5 ani.

In anul financiar incheiat pe 31 martie 2021, Daikin Romania a continuat tendinta ascendenta si si-a mentinut pozitia de lider al pietei HVAC-R din Romania, cu o crestere a afacerilor de 8% YoY, cifrade afaceri depasind 30 milioane €. Trendul pozitiv va continua si in anul fiscal 2021-2022, datorita cresterii volumului activitatii in sectorul constructiilor, dar si revenirii investitiilor in zona comerciala si, mai ales, in HoReCa.

Leave a reply