Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Google da liber la Data Studio

google-data-studio

Google a eliminat limita de 5 rapoarte pentru folosirea versiunii gratuite a uneltei de data analytics si creare de rapoarte Data Studio, anunta compania pe analytics.googleblog.com. Tool-ul a fost lansat in martie 2016 si permite crearea de rapoarte atractive si interactive, folosind o varietate de surse de date marca Google (utilizatorii pot combina informatii din Google Analytics, Google Sheets, AdWords, BigQuery, YouTube si Attribution 360).

La doua luni dupa lansarea initiala, compania a pus la dispozitia doritorilor si o versiune gratuita, menita a fi folosita de companii mici sau de persoane fizice. Versiune care avea o limita de 5 rapoarte/cont (versus 1.000de rapoarte in versiunea cu plata, destinata companiilor cu greutate).

Acum, Google renunta la restrictie, explicand ca in ultimele 9 luni a primit feedback pozitiv din partea utilizatorilor, ca produsul e la mare cautare si ca a lucrat la dezvoltarea acestuia adaugand noi template-uri si conexiuni de date. „Pentru a permite companiilor sa foloseasca Data Studio la adevarata lui valoare, facem o schimbare importanta. Acum poti crea si share-ui cate rapoarte doresti – absolut gratuit”, scrie Google pe site-ul amintit.

Cu ce se aleg, in continuare, in plus companiile care aleg sa plateasca pentru Data Studio? Pana la 200 de proprietary ai contului pot edita rapoartele astfel create si acestia beneficiaza de ajutor specilizat din partea Google, la cerere.

Leave a reply