Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon a patentat un robot de ambalare

amazon

Gigantul online Amazon a solicitat si a primit, din partea Oficiului American de Marci si Patente, un brevet pentru un robot care poate ambala singur produsele in colete gata de livrare. Supplychainanalysis.igd.com informeaza ca, in actele depuse la institutia amintita, Amazon explica modalitatea in care bratele robotului detecteaza, identifica si apuca obiectele folosind informatii din baza de date a companiei, apoi alege cutia potrivita, pentru a le ambala corespunzator. Sistemul robotizat ar putea functiona in colaborare cu angajati umani, pentru ambalarea comenzilor.

Ideea nu e noua pentru gigantul cu sediul la Seattle: Amazon foloseste deja peste 45.000 de roboti in lantul de operatiuni care duc produsele de la depozit la client. Printre ei se afla cei 10.000 de roboti ai subsidiarei Kiva Systems, care maresc automatizarea in depozite si reduc costul, aducandu-le angajatilor produsele la indemanda. In plus, Amazon investeste in drone. Aparent, retailerul se orienteaza spre inlocuirea angajatilor, desi la inceputul acestei luni anunta angajarea unui numar de 100.000 de angajati full-time pana la mijlocul anului viitor.

Leave a reply