Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Gameology.ro a avut vanzari online cu 50% mai mari YoY, in 2021

Gameology (unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de jocuri de societate din Romania) anunta, intr-un comunicat de presa, ca a inregistrat o crestere generala a vanzarilor cu aproximativ 50% fata de anul 2020, aceeasi pondere fiind valabila si in cazul vanzarilor online, pe gameology.ro.

Chiar daca tehnologia si jocurile video au un impact puternic in randul tinerilor de azi, jocurile de societate isi mentin aprecierea, mai ales dupa o perioada de izolare, in care oamenii au inteles cat de importanta este interactiunea fata in fata. In plus, competitia cu tehnologia ii determina pe producatorii de jocuri sa creeze jocuri mai interactive, mai captivante.

„Cresterea diversitatii jocurile de societate disponibile pe piata, a temelor abordate si orientarea catre noi categorii de clienti sunt principalii factori care conduc la cresterea pietei din Romania. In plus, jocurile clasice de societate sunt regandite pentru a raspunde intereselor in schimbare ale pietei, fiind lansate jocuri inspirate din filme sau animatii cunoscute. Tocmai de aceea, in ultimii 4 ani, am tradus si adaptat pentru piata din Romania peste 40 de jocuri de societate. Suntem bucurosi sa anuntam ca ne pregatim sa lansam in 2022 cel putin 10 jocuri noi de mare succes pe plan international”, transmite Iuliana Soare (foto, Partener Gameology).

Gameology a observat o crestere semnificativa a interesului pentru jocuri de familie pe toata perioada pandemiei, lucru normal in conditiile in care romanii au petrecut foarte mult timp acasa. Dar sunt convinsi ca aceasta tendinta va continua pentru ca, pe masura ce zilele de normalitate incep sa revina, oamenii vor dori sa se revada si sa se distreze impreuna.

In 2022, Gameology se asteapta la o crestere a cifrei de afaceri cu peste 30% si isi propune sa mentina calitatea serviciilor la un nivel ridicat, asa cum a facut si pana acum, dovada fiind feedback-ul pozitiv din partea clientilor – nota medie a acestora este 9,8 (conform auditorului independent Trusted.ro). Gameology se asteapta atat la o crestere a pietei de jocuri de societate, cat si la continuarea migrarii achizitiilor din offline catre mediul online.

Leave a reply