A folosit cineva MaxShop de la Bizoo?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

A folosit cineva un astfel de shop? Merita sau e inca un produs promovat bine dar cu efecte minime?…
Intreb aici ca poate a folosit / foloseste cineva si poate da un feedback, m-am saturat sa incerc tot felul de chestii care au rezultate insignifiante…
Multumesc,
Ionut

Deschis 0
Alegerea platformei Planul de afaceri Ionut C. 8 ani 1 raspuns 2490 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

  1. Am lucrat la Bizoo cativa ani. Iti pot spune ca ofera valoare, erau o gramada de clienti multumiti. Numai faptul ca sunt pe piata de 5 ani+ demonstreaza ca fac bine ceea ce fac. Nu le fac reclama, nu mai am legatura cu ei de mult.

    Acum, depinde de cata importanta acorzi online-ului. Daca nu te ocupi de partea online a afacerii prea mult (poate vinzi offline sau e o afacere de timp liber), o solutie gen Bizoo e ideala. Petreci ceva timp sa iti faci pozele si descrierile produselor, dar apoi ai foarte putina bataie de cap, totul e facut de ei – nu pica site-ul, nu trebuie sa te chinuiesti mai deloc cu SEO, nu trebuie sa faci update-uri software etc. Acesta este insa si dezavantajul: esti limitat. Este o platforma SaS (software as a service), deci trebuie sa te limitezi la facilitatile oferite. Nu ii poti suna sa iti mai faca o functionalitate de care ai nevoie. Apoi, platforma este simplista pentru a fi usor de folosit. Dar asta implica si ceva mai putine facilitati: mai devreme sau mai tarziu, vei vrea sa faci o promotie dupa o regula ce nu o au. Sau vei vrea sa trimiti mailuri personalizate in functie de comportament. Sau sa despici firul in 4 in Google Analyitcs sa inveti mai multe despre clientii tai. In acest moment, solutia este numai un site propriu. Dar si atunci bizoo (si okazii si price.ro si altele), pot fi canale auxiliare de distributie. Bizoo suporta import de produse, cu putina munca vei putea sa faci sa apara la ei produsele din site-ul tau automat.

    In mare, daca le asculti sfaturile despre cum sa iti structurezi MaxShopul nu ai cum sa gresesti. Vei castiga mai mult decat pretul abonamentului. Nu te astepta insa ca aceasta sa fie singura ta strategie de vanzare, pana la urma e vorba de ~100 euro pe an investitie + cateva zeci de ore de munca. E un canal din multele pe care trebuie sa le folosesti.

Lasă un răspuns

Browse