Cum pot deschide un magazin online fără stoc

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut,

Pentru ca imi doresc mult sa nu rămân pe loc din cauza lipsei de forta financiară si deoarece cred mult in ideea mea, imi tot storc creierii cum sa gestionez planul pentru deschiderea unui magazin online fără stoc. M-am tot gândit la diverse metode de finanțare, dar parca nu pot accesa nici unul sau nu știu care ar fi potrivit. De asemenea, dacă imi puteți recomanda si un consultant pentru un plan de afaceri, v-as fi maxim de recunoscătoare.

Deschis 0
Planul de afaceri Cami Bistrae 2 ani 2 raspuns 844 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Salutare Cami,

  Singurul mod prin care poti sa faci un business fara stoc, e dropshipping. Avantaje si dezavantaje gasesti in ghidul nostru: https://ecompedia.ro/magazin-online/#tab-con-26

  Referitor la planul de afaceri, daca ziceai ca nu ai bani, nu vad unde ai putea gasi un consultant care sa te ajute sa iti faca un plan de afaceri calitativ. Cateva cuvinte pe o foaie iti poate scrie oricine, dar un plan de afaceri cu viziunea / misiunea / valorile / obiectivele, etc. clar definite si clar explicate ca tu mai apoi sa ti le asumi trece de cateva mii de euro.

  Prin urmare singurul mod prin care poti incepe ca sa incepi cu dreptul e sa faci rost de bani.
  Ai varianta celor 3P : prieteni, parinti si alti prosti :). Sau daca ai o idee inovatoare, poti merge la un fond de investitii in seed. Bani sunt, trebuie doar sa faci rost de ei. Nu lua in calcul doar fondurile europene.

  Bafta

 2. Buna, este f simplu. Cauti furnizori in centrele en-gros ( Dragonul Rosu, Flora, Doraly) . O parte dintre ei au poze de produs. Urci pozele de produs, incepi promovarea ( aici nu scapi fara bani ) si aduci pe comanda. E varianta cu cel mai mic risc . 100% fara bani nu se poate

Lasă un răspuns

Browse